Giggs támogatja a büntetõt hibázó Rooneyt

Ryan Giggs támogatásáról biztosította csapattársát legutóbbi, a West Ham United elleni FA-kupa újrajátszás során elhibázott büntetõjét követõen.


Rooney hihetetlen magasságokba bombázta a második félidõben megítélt büntetõt a West Ham United elleni, szerda esti gyõzelemmel végzõdõ FA-kupa mérkõzésen az Old Traffordon.

 

Az angol válogatott csatár ezzel már második tizenegyesét hibázta el ebben a szezonban, amely összességében már a tizedik rontott büntetõje a klub színeiben, de a csapat úgy összességében sem nyújt parádés teljesítményt ebben a mutatóban, kilenc eddig megítélt büntetõjükben csak négyet értékesítve.

 

Azonban Giggs visszaidézi Ruud van Nistelrooy esetét, aki a Unitedben hasonló pocsék formán ment keresztül, majd változtatni tudott értékesített büntetõi százalékán, a walesi középpályás pedig pontosan ugyanezt szeretné Rooneytól is.

 

"Játékosok néha átesnek ehhez hasonló hullámvölgyeken" - kezdte Giggs.

 

"Ruud van Nistelrooy például egyszer sorozatban háromszor is hibázott. Nem sokan emlékeznek erre, de én nagyon is."

 

"Aztán odaállt a negyedikhez is, belõtte, és valószínûleg onnantól kezdve nem is hibázott el egyet se."

 

"Wayne a mi büntetõ végrehajtónk. Biztosan nagyon csalódott most, mert õ egy olyan gólgyáros, aki mindig be akar találni az ellenfeleknek, de biztos vagyok benne, hogy ha megint lehetõsége lenne, odaállna a tizenegyesponthoz."

 

 

Giggs már korábban kifejtette, hogy nem kíván egyelõre azzal foglalkozni, hogy még mennyi ideig játszik az Old Traffordon, azonban a West Ham ellen a mérkõzés legjobbja volt, amelyet követõen edzõje, Sir Alex Ferguson kijelentette, hogy még legalább egy szezonig biztosan játszhat a veterán középpályás.

 

"Jelen pillanatban nem foglalkozom a szerzõdésemmel. Pontosan ugyanaz most a helyzet, mint az elõzõ szezonban, eléggé nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban" - tette hozzá.

 

"Én csak egyszerûen élvezem a játékot. Mostanság nagyon sok kulcsfontosságú mérkõzést játszunk, úgyhogy nem igazán izgat jelenleg, hogy mi lesz jövõre."

 

"Mindamellett nagyon jól érezem magam. Természetesen a menedzser pontosan tudja, hogy miként kell bánnia velem, és én is nagyon odafigyelek magamra, az ebben az életkorban minden tõlem telhetõt megteszek."

 

"Nem fogok minden mérkõzésen pályára lépni, de készen kell állnom, ha szükség van rám."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!