Jones bizakodó

A Manchester United védõje, Phil Jones reménykedik, hogy újra visszatalálnak a gyõztes formájukra a hétvégi, Tottenham elleni pontvesztés után.


A United még mindig a tabella elején van, viszont a White Hart Lane-en tett kirándulás után már 5 pontosra csökkent a különbség a jelenleg második helyen tanyázó City-vel szemben.
 
A december 23-ai, Swansea elleni mérkõzés óta a maximálisan begyûjthetõ pontokból csupán 4 pontot vesztett vasárnapi botlásával a Manchester United.
 
Jones a következõket mondta: "Az önbizalmunkkal nincs gond, de tisztában vagyunk azzal, hogy minden egyes alkalommal teljesítenünk kell, amikor pályára lépünk. Amíg mindenki összpontosít és azt teszi, amit kell, addig remélhetõleg minden a terveink szerint fog haladni."
 
 
"A karácsonyi idõszak mindig nehéz, hiszen rövid idõ alatt sok mérkõzés van, de a szezon ezen részében egy göröngyösebb idõszak elé nézünk. Ez az az idõ, amikor teljes tudatában kell lenned annak, hogy mi a feladatod, majd indulni kell és teljesíteni."
 
"Mindannyian élvezzük a kihívást - az egész csapat nagyon koncentrál és elkötelezett, ezáltal mindenki készen áll a soron következõ mérkõzésre."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!