Ferguson tiszteli Berbatovot

Várhatóan szombaton újra találkozik egymással Dimitar Berbatov és Sir Alex Ferguson, ennek apropóján a menedzser arról beszélt, mennyire tiszteli egykori játékosát.


Berbatov azután csatlakozott a Fulhamhez, hogy a londoniak és a Vörös Ördögök a szezon elején összecsaptak egymással. Az FA-kupa negyedik körének párharca lehetõséget ad a bolgár csatár számára, hogy kiüsse régi klubját ebbõl a híres sorozatból.

A skót menedzser nem hajlandó elfogadni, miszerint Berbatov nem volt sikeres Manchesterben, mivel gólkirály is volt a Premier League-ben, amikor a United eddigi utolsó bajnoki címét szerezte, ám elismeri, a játékos rendszeres játéklehetõségrõl álmodott.

"Berbatov a Fulham legjobb játékosa" - nyilatkozta Sir Alex. "Nem hiszem, hogy hiba volt leigazolnunk. Jó játékos volt. Az õ korában nem könnyû elviselni, ha nem játszik, miközben rengeteg választási lehetõségem volt arra a posztra. Az elsõ csapatban akart játszani rendszeresen, ez helyes dolog volt. Úgy vélem, jól játszik a Fulhamben."

 


"A Fulham egy olyan klub, amely az utóbbi évek alatt felnõtt. Nem sok olyan klub van, amely hétrõl-hétre teltház elõtt szerepel, õk ilyenek. Az utóbbi pár évben kialakították helyüket a ligában. Szerintem minden más klub visszalépés a Manchester Unitedhez képest. De ez nem egy hatalmas visszaesés. A gondja az volt, ahogyan én kiválasztottam a pályára lépõket és amilyen játékot akartunk játszani. Carlos Tevez is nálunk volt, mindkettejükre ez volt hatással."

"Néhány éve nem igazán ment az FA-kupában. Ez egy olyan kupa, amiben fantasztikus eredményeink vannak. A hazai pálya pedig elõnyünkre szolgál. Kihívás számunkra ez, de jelen pillanatban bárki jöhetne ellenfélként."
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!