Giggs: Meg akarjuk nyerni az FA-kupát

Ryan Giggs szerint a Manchester United esélyes idén az FA-kupa trófeájának megnyerésére, miután egy kényelmes 4-1-es gyõzelemmel továbbjutottak a versenysorozat 5. fordulójába.


A Vörös Ördögök legendája, aki kiemelkedõ teljesítményt nyújtott ma az Old Traffordon úgy véli, a korai gól a gyõzelem katalizátora volt, de csapattársainak több lehetõsége is adódott ami kemény próbatétel elé állította Mark Schwarzert.

 
 
"Megvolt a korai gól, amire már régóta vágytunk. Talán az elsõ félidõben nem igazán voltunk eredményesek, de a következõ játékrészben pótoltuk a kihagyott lehetõségeket" - mondta Giggs az ESPN-nek. 
 
"Az Old Traffordon az elsõ percekben szerzett gól remek hangulatot teremt a játékhoz. Ezután több helyzetünk is volt és kézben tartottuk az irányítást. Mint már említettem, lehettünk volna eredményesebbek, de mindent bepótoltunk a második félidõben." 
 
"Az FA-kupa trófeája értékes kincs számunkra. Fõleg, hogy nyolc éve nem emelhettük a magasba. Van több olyan játékosunk, aki még egyszer sem élhette át ezt az érzést és borzasztóan vágynak már rá. Mindent meg fogunk tenni, hogy ott lehessünk a döntõben és talán sikerül az idén újra megnyernünk a versenyt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!