Jones állandó helyre vágyik a védelem közepén

Phil Jones elárulta, kezdi egy kicsit negatívumként megélni sokoldalúságát, miután õ minden erejével azon van, hogy a Manchester United védelmének közepén kapjon folyamatosan szerepet.


Jones számos szerepkörben játszott az idei szezonban a Manchester Unitedben, például védekezõközéppályásként Gareth Bale semlegesítésére a Tottenham ellen, vagy éppen a védelem jobb oldalán, Rafael helyetteseként.

 

Ezt követõen a 20 éves bekk szombaton középre került Sir Alex Ferguson hátsó alakzatában a Fulham felett aratott könnyed FA-kupa gyõzelem során, ezt az állapotot fenntartva pedig szeretne továbbra is azon a poszton szerepelni, amelyen a legjobbnak érzi magát.

 

"Mindig is azt vallottam, hogy én középhátvédként érzem magam a legkényelmesebben" - kezdte Jones.

 

"Jobban olvasom és értem a játékot ezen a poszton."

 

"Egyértelmûen nem jelentett problémát Chris Smallinggal együtt játszani szombaton a védelem közepén. Elég sokat játszottunk együtt az angol U21-es válogatottban, ismerjük és értjük egymás játékát."

 

"Bizonyos szempontból olyan, mintha lábon lõném magamat azzal, hogy képes vagyok több poszton is helyt állni, de én a Manchester Unitednél játszom, és imádok ennél a klubnál lenni."

 

"Sérülésem miatt nem igazán sikerült jóra a szezonom kezdete, de remélhetõleg sikerül beverekednem magamat a csapatba és játéklehetõséghez jutnom, úgyhogy boldogan játszom bárhol."

 

 

Az egykori Blackburn-játékos maximálisan osztja azok véleményét, akik Robin van Persie-t éltetik elsõ Old Traffordon töltött szezonjában mutatott teljesítménye okán.

 

"Minden elismerésem Robiné. Hozzánk került, és hihetetlen volt számunkra eddig ebben a szezonban" - tette hozzá.

 

"Rengeteg gólt szerzett. De vannak más játékosaink is, akik hasonlóan jól teljesítenek, mint ahogy azt Javier és Wayne is bizonyította a Fulham ellen. Miután jelen pillanatban a négy csatárunk a pálya szinte minden pontjáról tüzel, és gólveszélyes, a menedzsernek nehéz dolga van azt a döntést illetõen, hogy ki játszon."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!