Ferguson elfogadja a Jones körüli helyzetet

Sir Alex Ferguson tagadott minden olyan híresztelést, miszerint feldúlt lenne amiatt, hogy Phil Jones csak az U21-es válogatottba kapott meghívót.


A menedzser úgy érzi, a sokoldalú és fiatal védõ remek évet kezdett 2013-ban és ott kellene lennie a Wembleyben, amikor Roy Hodgson válogatottja Brazília ellen játszik barátságos mérkõzést.

Annak ellenére, hogy a sajtóban megjelent írások szerint a United elégedetlen, amiért Jones Stuart Pearce csapatával nyáron az Európa-bajnokságon játszik, Sir Alex megérti a helyzetet.

"Nem fordítottam sok figyelmet erre" - mondta Ferguson a mai sajtótájékoztatóján. "Meglepett, hogy az U21-es csapatba kapott meghívót, nem a nagyok közé."

 


"Jó néhány alkalommal történt már ilyen játékosokkal [visszakerültek U21-be]. Ez érthetõ a játékosok számára? A játékosok, akik már egyszer szerepeltek a felnõtt válogatottban, azt gondolják, elérték azt, hogy a felnõtt csapatban szerepeljenek."

"De ha egyet vissza kell lépni, azt nehéz kezelni. De õ még csak 20 éves és Stuart Pearce olyan jó U21-es csapatot akar összehozni, amilyet csak tud és így olyan játékosok is bekerülnek, mint Phil Jones."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!