Ferguson meglepõdött Beckham klubváltásán

Sir Alex Ferguson elismerte, nem rajong a média cirkuszáért, amelyet az átigazolási piac az utolsó napján csinál, de megjegyezte, hogy meglepõdött David Beckham PSG-be való átigazolásán.


Az egykori Old Trafford csillag öt hónapra inkább a francia fõvárosi együtteshez szerzõdött, minthogy a United hazai riválisait erõsítse. A veterán középpályás rengeteg ajánlatot kapott a Barclays Premier League-ben szereplõ csapatoktól, ám Beckham ragaszkodott ahhoz, hogy a Vörös Ördögökön kívül egyik angol gárdában sem szerepelne.
 
"Nem hittem, hogy aláírna egy angol csapathoz" - mondta Sir Alex az MUTV-nek adott nyilatkozatában. "Mindig azt mondta, hogy angol pályafutása során csak is a Unitedben hajlandó szerepelni, és betartotta a szavát."
 
"Be kell, hogy valljam, nem tudtam a PSG érdeklõdésérõl, bár nem hiszem, hogy bárki is hallott volna errõl. Meglepõdtem."
 
 
Az átigazolási piac utolsó óráinak élõ televíziós közvetítése népszerû volt néhány szurkoló számára, de a Fõnök már nem figyelte különösebben az utolsó percek eseményeit.
 
"Ez nem normális" - nevetett fel Sir Alex. "Úgy értem, hogy a televíziók kiküldenek egy szerencsétlen fiatal riportert, akit 30 gyerek rajong körül. Ezt megalázónak tartom. Szörnyû, amit csinálnak."
 
"Nem tudom, mi hasznuk van ebbõl. Õszintén szólva csak arra jó, hogy kitöltsék a mûsoridõt. Biztos vagyok abban, hogy a menedzserek örülnek, hogy vége van."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!