Ronaldo: Jobb a Real

Cristiano Ronaldo dicsérte Sir Alex Fergusont, akitõl rengeteget tanult a labdarúgás terén, de úgy véli, a Real Madrid jobb, mint a Manchester United.


A két csapat a jövõ héten találkozik össze a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ összecsapásán.

A portugál sztár 2009-ben hagyta el az Old Traffordot a királyi gárda kedvéért világrekordnak számító 80 millió fontos ár ellenében és a szerdai lesz az elsõ eset, hogy korábbi klubja ellen lép pályára.

Az ínycsiklandozó párharcot várva a Bajnokok Ligája magazinnak Roaldo elmondta: "Úgy vélem, jól mennek a dolgok."

"Véleményem szerint a Real Madrid a jobb csapat, de ezt meg kell mutatnunk a pályán, mert a United nagyon egységes gárda, mint ahogy az utóbbi években is az volt."

"Mindig jók, minden évben a csúcson vannak és ezért nagyon tiszteljük õket. Nehéz lesz, különösen a manchesteri összecsapás."

"Hittem abban, hogy összekerülünk a Manchester Uniteddel. Egy ideje szembe akartam kerülni velük, nagyon szép emlékeim vannak az ottani idõkbõl. Ez egy olyan meccs lesz, ami rengeteg érzést hoz elõ belõlem. Hat évet töltöttem ott, sok barátot szereztem ott, akiket nagy örömmel fogok viszontlátni. Érzelemmel teli mérkõzés lesz."

 


A United menedzserérõl, Sir Alex-rõl is beszélt: "Még mindig kiváló a kapcsolatom vele, jó lesz ismét látni õt."

"Õ tanította meg nekem a foci alapjait. Tizennyolc évesen mentem Manchesterbe. Õ a lehetõ legjobb módon alakította a karrierem és a labdarúgásba õ az egyik legfontosabb ember számomra."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!