Jagielka: Rooney még mindig Kék

Phil Jagielka állítása szerint Wayne Rooney még mindig Everton szurkoló, és talán a Goodison Parkban fogja befejezni karrierét.


Rooney a Stolverkesek akadémiai rendszerének egyik csúcsterméke, de csak két évet töltött el a felnõtt csapat berkeiben, mielõtt hatalmas összegért a Manchester Unitedhez igazolt.

 

Az Everton szurkolói azóta se tudnak megbocsátani neki hûtlensége miatt, hogy az egyik helyi riválishoz igazolt, de a klub továbbra is különleges helyet foglal el a csatár szívében.

 

Ebbõl az okból is kifolyólag a liverpooliak jelenlegi középhátvédje, Jagielka úgy érzi, hogy angol válogatottbeli csapattársa talán úgy dönthet, hogy visszatér a Mersey-folyó partjára, mielõtt szögre akasztaná stoplisait.

 

"Wayne továbbra is megpróbál az Evertonnak szurkolni, legalább annyira, amennyire egy profi szinten játszó játékos ezt megteheti" - kezdte Jagielka.

 

 

"Õ egyértelmûen Kék továbbra is, születése óta meg van fertõzõdve a klubbal, de vasárnap nem fog szívességet tenni számunkra."

 

"Rengeteg szurkálódást kap a szurkolóinktól, de amikor távozott, akkor ez benne volt a pakliban - szinte mindig ez történik, ha valaki távozik a klubjától; ha nem szidnak el mindennek, és utálnak téged, akkor az azt jelenti, hogy nem is voltál sikeres a klubnál."

 

"Elmondtam Waynenek ennek az okát, ami nem más, mint hogy túláradó módon imádták õt, és azt akarták, hogy részese maradjon az Everton folklórjának."

 

"Végül nem így lett, és nem tudom, hogy valaha fog-e még itt játszani. Természetesen nagy szeretettel üdvözölnénk õt, de már eddig is rengeteg mindent elért karriere során, így nem valószínû, hogy visszatérne, és ugyanolyan szinten teljesítene, mint a korábbi években."

 

"Ha itt fejezné be a karrierét, akkor csak úgy akarna visszatérni, ha segítségére tudna lenni a csapatnak és õ jelenthetné a különbséget, úgyhogy az egyetlen lehetõség arra, hogy egyszer újra köztünk játszon, hogy tovább fejlõdünk, mert így maradhatunk csak rajta az õ radarján. Nehéz dolog lesz, és minden azon múlik, hogy miként alakul a karriere - õ még csak 27 éves, és már nagyon hosszú ideje a legmagasabb szinten játszik."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!