Ronaldo nem megy a Citybe

Cristiano Ronaldo lehetetlennek tartja, hogy a Manchester Cityhez igazoljon, hiszen szíve még mindig a Unitedhez húzza.


A portugál szupersztár hat évet töltött az Old Traffordon, mielõtt 2009-ben a Real Madridhoz igazolt. Ronaldo négy, igen gólgazdag szezont tudhat be Spanyolországban, ám idén a távozásáról szóló találgatások felerõsödtek.

Kevés klub engedhetné meg magának, hogy leigazolja a támadót, egyik ilyen klub lehet a Premier League jelenlegi bajnoka, a Manchester City.

Ronaldo azonban szeretne véget vetni ezeknek a pletykáknak és ha visszatérne Manchesterbe, sokkal inkább a vörös felébe menne, mint a kékbe.

"Játszani a Cityben a United helyett? Nem fogom megtenni. Hogy miért nem? Mert a szívem még mindig a Unitedhez húz, ezért" - nyilatkozta Cristiano a The Sunnak a mai Bajnokok Ligája párharc elõtt.

"Azt mondhatom, hogy nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon nehéz lenne a Manchester Cityben játszani. Nehéz, a Manchester United miatt."

 


Annak ellenére, hogy a szezon korábbi szakaszában azt állította, nem igazán érezte jól magát Madridban, Ronaldo ragaszkodik ahhoz, hogy szerzõdését tiszteletben tartja, ám nem zárta ki annak lehetõségét, hogy a jövõben egyszer visszatér az Old Traffordra.

"Real Madrid játékos vagyok, boldog vagyok itt, a családom szintén boldog, minden rendben van. A jövõ? Nem tudom, csak Isten ismeri a jövõt."

"Nem mondhatom, hogy soha nem térek vissza a Man. Unitedhez, de azt mondhatom, hogy jól vagyok itt és itt akarok lenni. Hagyjuk ez ennyiben és nézzük meg, Isten milyen jövõt szán nekem. De ismétlem, boldog vagyok itt, Madridban."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!