Változások várhatóak a Real elleni visszavágóra

Sir Alex Ferguson szimpátiájáról biztosította keretének azon tagjait, akik nem kaptak játéklehetõséget a szerdai Real Madrid elleni mérkõzésen, de kijelentette, hogy a nyolcaddöntõ visszavágóján pályára léphetnek.


A skót menedzser többször is elárulta, munkája egyik legnehezebb részének tartja, amikor ki kell hagynia játékosokat csapatából egy olyan fantasztikus mérkõzésen, mint a Real Madrid elleni szerdai Bajnokok Ligája találkozó a Santiago Bernabeuban.

 

"Tudom, hogy számos játékosom csalódott volt, amiért nem játszottak szerdán" - kezdte Sir Alex szokásos pénteki sajtótájékoztatóján Carringtonban.

 

"De erre számítani lehetett. Én lettem volna csalódott, ha nem õk lettek volna ettõl."

 

"Azonban azok a játékosok, akik nem játszottak, maximálisan a pályára lépõ társaik mögött álltak. Ez pedig jó. Remek szellemiség uralkodik a csapatnál. Ez egyértelmû."

 

 

A Királyi gárda március 5-én látogat az Old Trafforda a nyolcaddöntõ visszavágója keretében, és Ferguson biztos benne, hogy más csapatot fog kiállítani, mint amely 1-1-es döntetlent ért el a spanyol fõvárosban.

 

"Ha sikeresek vagyunk, akkor az egész keretet egészében kell megnéznünk. Egy más csapatot fogok pályára küldeni, amikor a Madrid látogat hozzánk."

 

"Egy, két vagy három játékos, aki nem kapott lehetõséget szerdán, játszhat legközelebb."

 

"Szinte minden játékosom válogatott hazájában. Miért ne bízhatnék bennük? Egy teljesen más csapattal is kiállíhattam volna szerdán, és valószínûleg ugyanilyen eredményt kaptunk volna."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!