Schmeichel: Tündöklõ Vörös Ördögök

A United ex-kapusát, Peter Schmeichelt lenyûgözte a Vörös Ördögök idei fantasztikus hozzáállása, amely pozitívan hat a csapat teljesítményére és egyben elengedhetetlen feltétele a sikernek.


A United egykori, elsõ számú hálóõre mindig figyelt arra, hogy a hátsó négyes a védelemben egy pillanatra se veszítse el koncentrációját és örömmel látja, hogy a Vörös Ördögök jelenlegi kerete szintén nagy gondot fordít a védelemre, amely fontos kelléke a Premier League koronájának visszaszerzéséhez.

 

"Hatalmas akarattal játszanak a srácok ebben a szezonban" - mondta Schmeichel a United Review-nak adott interjújában.

 

"Tavaly nyolc ponttal vezettünk, és a végén mégis veszítettünk, nem hiszem, hogy valaha is elõfordult, hogy a szezon végén ekkora elõnnyel elvesztettük volna a bajnokságot. A menedzser egyértelmû üzenete volt a játékosok felé, hogy ez nem történhet meg még egyszer, és nagyon úgy tûnik, az üzenete meghallgatásra talált."

 

Sir Alex fiai elszántságának egyértelmû bizonyítéka többek között a Southampton, a Fulham és az Everton elleni mérkõzések, melyeken igazi bajnokként küzdöttek a gyõzelemért.

 

 

"A Fulham elleni meccs az a fajta harc volt, amit valószínûleg elvesztettek volna a tavalyi hozzáállásukkal. A kudarc által szerzett tapasztalat kulcsfontosságú hajtóerõ ebben a szezonban, a United bajnoki címért folytatott harcában."

 

"Igazán remekül szerepelt a csapat eddig, jelentõs elõnyre tettek szert, és ha sikerül megnyerniük a címet, az egy pokoli üzenet lesz majd az ellenfeleik számára. Azt jelenti, hogy a United fiatal játékosainak és tapasztalt csillagainak együttes ereje még hosszú éveken keresztül leküzdhetetlen erõt képvisel majd a Premier League-ben."

 

"Láttam egy interjút Robin van Persievel a múlthéten. Arról beszélt, hogy milyen erõs ösztönzést érez a Unitedben, amikor nap, mint nap olyan játékosokkal edzhet Carringtonban, mint Ryan Giggs és Paul Scholes."

 

"Fantasztikus inspiráció éri ezeket a srácokat egy ilyen legendás klubban. Ez egyfajta biztonságot is ad, ami extra erõvel és elszántsággal tölt fel mindenkit, ami különösen érezhetõ az idei szezonban a United játékán. Biztos vagyok abban, hogy ez az évad egy emlékezetes dátum lesz a klub történelmében."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!