Parker aggódik a Loftus Road miatt

A QPR és a Manchester United egykori védõje, Paul Parker szerint a Loftus Road kisméretû pályája megnehezítheti szombaton a Premier League listavezetõjének dolgát.


Sir Alex Ferguson együttese abban a reményben lép majd pályára hétvégén Londonban, hogy 15 pontosra növelheti elõnyét az õket üldözõ Manchester City elõtt, akik vasárnap a Chelseavel csapnak össze, azonban azzal maximálisan tisztában kell lenniük, hogy Harry Redknapp Rangerse minden tõlük telhetõt megfog tenni, hogy védekezésükkel ezt megakadályozzák. A fõvárosiaknak már sikerült kapott gól nélkül lehozniuk mérkõzést a Chelsea, a Tottenham és a Manchester City ellen is, emellett pedig legutóbbi négy hazai mérkõzésükön nem találtak legyõzõre.

 

Parker, aki 1991-ben a Temze partjáról költözött északra, úgy hiszi, hogy nehéz mérkõzés várhat majd a Vörös Ördögök szélsõire, azaz Antonio Valenciára, Nanira és Ashley Youngra  szombaton, ha kerülnek a kezdõcsapatba.

 

"Nagyon nehéz a QPR otthonában játszani, mivel nagyon kisméretû a pályájuk, ez pedig õket segíti" - kezdte a 48 éves, egykoron mindkét csapatban megfordult játékos.

 

"Elmondom, miért tudnak annyi mérkõzést kapott gól nélkül lehozni a Loftus Roadon - ha az ellenfél erõssége a szélsõjátékba rejlik, akkor ez teljesen megöli õket."

 

"Ezért szenvednek a szélsõk idegenben a QPR ellen. Az egyetlen játékos, aki az én idõben elég gyors volt ahhoz, hogy befussa a pályát, Andy Sinton volt, de ez is csak azért volt, mert az õ játéka nem igazán arról szólt, hogy a vonal mellett álldogált. Ez egy nagyon keskeny pálya. Ilyen egyszerû a magyarázata, és éppen ezért nagyon könnyû ott védekezni."

 

 

Bár a nyugat-londoni alakulat jelen pillanatban a Premier League sereghajtó pozícióját foglalja el, Parker egy kicsit aggódik, hogy egy, a kiesés ellen küzdõ csapat kellemetlen délutánt okozhat a United számára - ahogyan tették azt az Old Traffordon is.

 

"Góllövõkre van szüksége a QPR-nak, mivel nincs senkijük, aki gólokat szerezne" - tette hozzá.

 

"Még Loic Remy sem szerzett folyamatosan gólokat Franciaországban az utolsó idõszakában."

 

"A szívem õszintén abban reménykedik, hogy QPR bent tud maradni. Legyõzték a Chelsea-t, és szerintem szombaton is elérhetnek valamit, miután a Unitednek lehet félnivalója."

 

"A Fulham is többet kihozhatott volna a legutóbbi ellenük lejátszott meccsükbõl a Craven Cottageon. Kemény mérkõzés lehet ebbõl is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!