Színfalak mögött: Roo, Evans és Clev a titkokról

Wayne Rooney, Jonny Evans és Tom Cleverley fedte fel a Manchester United öltözõi titkait.


A három United játékos a mai edzés után ült le egy kis csevegésre a Google+ és a DHL jóvoltából és beszéltek többek között arról, ki a leglustább United játékos, ki öltözik legrosszabbul és kikkel harcolnának együtt.

Rooneyt, a United csatárát arra kérték, nevezze meg a legviccesebb játékostársait és azt, akit a legkönnyebb áldozattá tenni egy csínytevés során.

"Legjobb egyének? Vannak néhányan, de tényleg. A srácok szeretnek viccelõdni, nincs senki, aki igazán csendes és kimaradna ezekbõl" - mondta Rooney. "Úgyhogy nincs senki, akit ki lehetne emelni, rengeteg személyiség van a csapatban."

Hogy ki a legkönnyebb célpont, Rooney így válaszolt: "Azt kell mondjam, Robin [van Persie]. Nem valami fényes ebbõl a szempontból. Amilyen jó a pályán, azon kívül annyira nem fénylik, könnyû megviccelni."

A United középpályása, Tom Cleverley már neveket is mondott ebben a témában és Rooney mellett Rio Ferdinandot, Andersont és Danny Welbecket nevezte meg, mint legnagyobb poéngyárost.

"A csapat mókamesterei? Vannak néhányan az öltözõben" - kezdte Cleverley. "Wazza [Rooney] mindig elveszi a telefonodat, ha kint hagyod valahol. Rio, Ando és Welbz [Welbeck] mind nagyon élénk srácok. Én csak próbálok meghúzódni és kimaradni az ilyen dolgokból."

Ferdinand megkapta a legjobban öltözött United játékos címét is, míg Phil Jones, Anderson és Anders Lindegaardtól nem igazán érdemes divat tanácsokat kérni.

"A legjobban öltözködõ? Nem tudom, talán azok a srácok, akik minden nap próbálnak divatosak lenni. Néhányan lusták vagyunk ehhez és nem próbálkozunk ezzel, de talán azt mondom, Rio" - válaszolta Rooney.

 


"A legrosszabbul Jonah [Phil Jones] öltözködik. Valójában hárman vannak. Jones és Ando, akik borzalmasan öltözködnek, valamint Anders Lindegaard. Megdöbbentõ!"

A United védõje, Evans azonban gyorsan közbevágott: "Nem gondolom, hogy Anders annyira rossz lenne, de Alexander Büttner nevét bedobnám."

"Bármi, amin van árcédula, azt Phil Jones meg fogja venni. Mindegy, milyen drága, és még csak össze sem kell illeniük a ruhadaraboknak nála. Mindaddig, míg egy cipõ talpán Christian Louboutin felirat van, addig õ azt hordani fogja."

A leglustább játékosról Evans mesélt, miközben ránézett Rooneyra: "Amikor elõször az elsõ csapathoz kerültem, õ volt az egyik legkeményebben dolgozó. De manapság már megvan a komfortzónájában és minden egyes nap csak lazít ez a srác itt, mellettem!"

"Nem, azt hiszem a leglustább az edzéseken Anderson. Azt hiszem, mindannyian egyetértünk ezzel. Remélem ezt nem fogja látni."

 


Arra a kérdésre, melyik United játékossal mennének harcba vállvetve, Cleverley így nyilatkozott: "Nem tudom, hogy mondjam ezt, de valószínûleg Wazzát szeretném, hogy a sarkamban legyen."

Mikor Rooneyt megkérdezték arról, õ pedig úgy gondolja-e, hogy Cleverley ugyanezt tegye, ha a dolgoknak csúnya vége lenne, a csatár csak tömören ennyit mondott viccesen: "Nem!"

 



 


mirror.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!