Rafael Giggset élteti

Rafael szerint már kezd 'unalmassá válni', hogy walesi csapattársa, Ryan Giggs mennyire jó, miután 39 évesen hihetetlenül futballozik.


Giggs a hétvégén folytatta múltidézõ teljesítményét, amikor is az örökifjú középpályás 999. profi futballistaként lejátszott tétmérkõzésén gólt szerzett a Queens Park Rangers ellen 2-0-ra megnyert Premier League bajnoki során.

 

Az Old Traffordon már ikonként kezelt játékos szezonbeli második bajnoki gólját jegyezte a Loftus Roadon, amelyet Rafael év gólja címre pályázó találata elõzött meg.

 

A brazil szélsõhátvéd rengeteg megérdemelt dicséretet zsebelt be szombati produkciójáért, de elárulta, hogy számára továbbra is Ryan Giggs jelenti a mércét, amikor a folyamatos sikerekrõl esik szó.

 

 

"Ryan egy hihetetlen játékos. Minden mecsen amin játszik, látható, hogy milyen keményen dolgozik, gólokat szerez, gólpasszokat ad" - kezdte Rafael a 13. bajnoki címéhez egyre inkább közeledõ élõ legendáról.

 

"Kezd unalmassá válni, mennyire jó játékos."

 

"Ugyanilyan az edzéseken is, egyszerûen imád játszani."

 

"Õ az egyik legnagyszerûbb játékos, akivel valaha együtt játszhattam. Tapasztalatot, önbizalmat ad számunkra, ha pedig rosszul érzed magad, akkor jön és segít, különösen a fiatal játékosoknak."

 

"Néha a fiatal játékosoknak nehezükre eshet a mindennapi élet, de õ segít, és megmutatja, hogy mit hogyan kell csinálni. Õ mindent tud a háta mögött álló 22 év tapasztalatából. Magához húzza az adott játékost, és tanácsod ad neki. Amikor fiatalabb voltam velem is rengeteget beszélgetett."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!