Ronaldo magabiztos

A Real Madrid csatára, Cristiano Ronaldo magabiztosan nyilatkozott csapata tegnapi, Camp Nouban elért 3-1-es gyõzelme után, és alig várja a jövõ heti megmérettetést a Bajnokok Ligája összecsapás alkalmával az Old Traffordon.


Jose Mourinho gárdájának 4-2-es összesített gyõzelme a Barcelona felett biztosította a Copa del Rey (Spanyol labdarúgókupa) döntõjébe való továbbjutásukat. A United egykori csillaga szerint remek hangulatban várják a keddi Bajnokok Ligája összecsapást az Old Traffordon.

 

"A Barcelona feletti gyõzelem az, ami mindig is nagy motivációt jelentett a számunkra" - mondta Ronaldo az újságíróknak.

 

"Hogy õszinte legyek, nem számítottunk erre az eredményre, de jók voltunk és sikerült gyõznünk. Most pedig, a manchesteri csata elõtt ez nagy önbizalmat ad nekünk."

 

 

José Mourinho a sérült Iker Casillas-t küldte sajtótájékoztatóra a Barcelona felett aratott gyõzelmüket követõen. A Real kapusa, aki ismételten hiányozni fog a Bajnokok Ligája összecsapásról törött kézfejcsontja miatt, a következõképpen nyilatkozott: "Ugyanazzal a felfogással fogunk elmenni Manchesterbe, ahogyan a Camp Nou-ba tettük. Élveznünk kell a játékot és ugyanezt a teljesítményt kell majd nyújtanunk az Old Traffordon is. A Spanyol Kupa és a Bajnokok Ligája számunkra a két legnagyobb kihívás."

 

Sergio Ramos is nyilatkozott a Barcelona felett aratott gyõzelmük után: "Ez az eredmény még nem biztosíték a United ellen, de valóban önbizalmat ad és úgy érezzük végre felszálló ágban vagyunk."

 

A két futballóriás a Bernabeu-ben 1-1-es döntetlent játszott, Danny Welbeck és Ronaldo találataival, így nyitva áll a lehetõség a továbbjutásra mind két gárda elõtt, jövõ hét kedden az Old Traffordon.


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!