Hivatalos: Giggs hosszabbított

Ryan Giggs a mai napon egy évvel meghosszabbította szerzõdését, ezáltal 2014 júniusáig mindenképp a Vörös Ördögöknél marad és 23. szezonját fejezheti be profiként.


Giggs 1990-ben írta alá profi szerzõdését az Old Traffordon és 1991. március 2-án mutatkozhatott be az elsõ csapatban. Azóta klubrekordnak számító 931 alkalommal lépett pályára a United színeiben és 168 gólt szerzett. Tizenkét Premier League trófeát, négy FA-kupát, három Ligakupát, két UEFA Bajnokok Ligáját, egy szuperkupát, egy Interkontinentális kupát és egy FIFA Klubvilágbajnoki címet nyert.

"Mit mondhatnék Ryanrõl, amit eddig még nem mondtak? Õ egy csodálatos játékos és kivételes emberi lény. Ryan egy példa mindannyiunk számára, amit õ tett, ahogyan folytatja továbbra is, miként gondoskodik magáról" - mondta Sir Alex Ferguson.

"Fantasztikus energiája van a játékhoz és ezt csodálatos látni. Úgy tûnik, Ryan minden héten egy új mérföldkõhöz érkezik és már 23 éve egyfolytában képes volt betalálni a bajnokságban. Ez igazán bámulatos a mai, modern labdarúgásban. Formája az idei évben megmutatta képességeit, a játék iránti élvezete erõsebb, mint valaha és nagyon örülök, hogy aláírta új szerzõdését."

 


"Jól érzem magam, jobban élvezem a focit, mint bármikor és ami a legfontosabb, úgy érzem, képes vagyok hozzájárulni a csapat sikereihez. Nagyszerû a csapatszellem, újra trófeákért harcolunk, ahogy egyre inkább haladunk a szezon végéhez" - mondta Giggs.

"Nagy örömmel írtam alá az újabb szerzõdést. Szeretném megköszönni Sir Alexnek és az edzõi stábnak, valamint szeretnék köszönetet mondani David Gillnek is, aki szintén óriási támogatásáról biztosított az itt eltöltött éveim során."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!