Van Persie bevethetõ a Norwich ellen

Sir Alex Ferguson megerõsítette, hogy Robin van Persie a Norwich City elleni szombati összecsapásra teljesen felépül és pályára léphet.


Voltak aggodalmak, hogy a holland támadó pályán kívülre szorul, miután a QPR elleni, 2-0-ás sikerrel záruló találkozón nekiesett egy kamerának és véraláfutás keletkezett a csípõjénél, ám a csatár egész héten edzett és a hétvégén a Kanárik ellen a kezdõcsapatban lehet.

A menedzser mindezt a mai, szokásos sajtótájékoztatóján mondta Carringtonban, valamint Phil Jonesról is friss információkkat szolgáltatott, aki még a Reading elleni összecsapáson szenvedett bokasérülést.

"Phil Jones ma kezdi meg a futásokat" - mondta Sir Alex. "Azért harcol, hogy keddre (Real Madrid) készen álljon. Holnapra (Norwich) semmiképp nem lesz bevethetõ állapotban."

 


"Más sérült kérdés nincs. Robin van Persie edzett a héten - holnapra rendben lesz. Elég érzékeny volt a csípõje, de már rendben van."

"A holnapi mérkõzés nagyon fontos, mert ez hatással lesz a keddre. Ez egy olyan evilági gyakorlati helyzet, amit mindenképp meg kell nyerjünk a kedd miatt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!