Carrick Mr. Manchester Unitedet köszönti

Michael Carrick kivételesnek titulálta Ryan Giggset azok után, hogy a veterán szélsõ a mai napon egy évvel meghosszabbította szerzõdését, ezzel negyvenes éveiben is az Old Traffordon szerepel majd.


A legendát újabb kiváló szezonja miatt jutalmazta meg a klub egy friss szerzõdéssel, mellyel 2014 június végéig köti kontraktus a Untiedhez a walesi játékost, ezzel 23. szezonját fejezheti majd be, mint az elsõ csapat tagja. Mindezt Carrick szerint a 39 éves szélsõ meg is érdemli.

"Egy példát állít fel - és ennek megfelelt számos éven keresztül. Õ Mr. Manchester United" - mondta Carrick.

"Egy tónust ad az öltözõ körül. Nem beszél rettenetesen sokat, de amikor mond valamit, akkor mindenki hallgat és megtiszteli õt. Ez vezet ki a pályára."

 


"Nem sok ember van, aki olyan sokáig bírta, mint Ryan. Évrõl-évre bírnod kell és meg kell nézd, a lábaid mire képesek. Õ nagyon kivételes."

"És nem csak arról szól ez, hogy még mindig játszik, hanem ahogyan alkalmazkodott a játékával. Fiatalabb éveiben teljesen másképpen játszott, mint most. Képesnek lenni arra, hogy ilyet megtegyen, nem könnyû dolog. Ez megmutatja kvalitásait, amikkel rendelkezik."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!