Evra: Az érzelmek befolyásolhatják Ronaldót

Patrice Evra reményei szerint 'az érzelmek fognak gyõzni' kedden Cristiano Ronaldo esetében, amikor a portugál világsztár elõször tér vissza az Old Traffordra 2009-es távozása óta.


Ronaldo, aki hat sikeres szezonon keresztül játszhatott a Vörös Ördögök színeiben, tagja lesz a Real Madrid keretének, amikor a Bernabeuban három héttel ezelõtt elért 1-1-es döntetlent követõen a spanyol fõvárosból Manchesterbe látogatnak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágójaként.

 

Patrice Evra arra számít, hogy Ronaldo meleg fogadtatásban részesül majd a Manchester United szurkolói részérõl, amely kapcsán úgy hiszi, hogy ez hatással lehet rá érzelmileg, és azon az estén mindez csökkenti hatékonyságát.

 

"Cristiano nagyszerû fogadtatásban fog majd részesülni kedden, azért amit elért a Manchester Unitedben" - kezdte a francia bekk a 2009. nyarán 80 millió fontért Spanyolországba szerzõdõ egykori csapattárs kapcsán.

 

 

"A szurkolók soha nem felejtik, amit tett. Emellett pedig még õ is mindig szereti a klubot."

 

"Emlékszem, hogy kicsit beszélgettünk a madridi mérkõzés után. Azt mondta, hogy még nehezebb lesz számára, amikor majd vissza kell térnie hozzánk."

 

"Ez az õ háza, ez az õ otthona, úgyhogy rengeteg érzelem fog majd felgyülemleni benne. Nehéz dolog, amikor az érzelmek áthatják a játékodat, és remélem, hogy pontosan emiatt majd nem fog jól játszani."

 

"De Ronaldo egy gyõztes típus. Egy hatalmas harcos. Ha lehetõsége lesz gyõzni a Manchester United ellen, akkor élni fog vele."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!