Bruce: Fergie Hendersont akarja

A United egyre inkább érdeklõdik az angol keretbe elõször meghívott játékos iránt.


A Sunderland menedzsere, Steve Bruce megerõsítette, Sir Alex Ferguson beszélt vele Jordan Hendersonról.

Mindkét manchesteri csapat erõsen érdeklõdik a magasan jegyzett középpályás iránt, akit Fabio Capello be is hívott a válogatott keretbe.

A 20 éves Henderson kiváló formában teljesített az utóbbi 12 hónapban, melynek következtében a szövetségi kapitány be is nevezte az angol keretbe, ráadásul a játékos ára is hatalmasat ugrott a piacon.

Menedzsere, Steve Bruce elismerte, Sir Alex Ferguson megkérte õt, folyamatosan tájékoztassa Hendersonról.

"Fergie csupán egyszer beszélt velem egyik játékosomról, aki nem más volt, mint Antonio Valencia és a fenébe, meg is vette tõlem." - tréfálkozott Bruce a News of The World-nek.

"Beszéltünk róla is. 'Folyamatosan tájékoztass', ezek az õ szavai. Aztán alá is írt valencia."

"Ugyanúgy beszéltünk Jordanrõl is és megkért, folyamatosan tájékoztassam a játékosról." - folytatta a Sunderland menedzsere.

"Ami igazán megfogta õket a játékosban, az az a képesség, hogy Jordan egyfolytában fut a pályán elõre-hátra. Nézd meg Steven Gerrardot, Ashley Colet vagy épp Cesc Fabregast, mindegyikük nagy játékos és folyamatosan képesek futni kilómétereket a pályán. A mai modern futballban ez nagyon fontos.

"Még csak 20 éves és nagyon jó játékos már, ezért figyelik õt nagyon. A Chelsea,a Manchester United vagy a Liverpool azt látja, van egy 20 éves srác, aki hétrõl-hétre a Premier Leagueben játszik. Nem sok ilyet láthatsz. Õ egy Sunderland játékos és sunderlandi srác, akiért mindent megteszünk, hogy nálunk maradjon, de a spekulációkat nem tudjuk megállítani."

"Nagyon tiszteli a klubot és biztos vagyok benne, hogy helyes döntést fog hozni."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!