Giggs szórakoztató meccsre számít

Ryan Giggs szórakoztató mérkõzést vár a ma esti, Manchester United - Real Madrid összecsapástól.


A Vörös Ördögök a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágóján egy gólnélküli döntetlennel is továbblépne a legjobb nyolc közé azt követõen, hogy Spanyolországban 1-1-es döntetlent ért ertek el három héttel ezelõtt.

Az angol csapat középpályása azonban kizárja, hogy 0-0 legyen a találkozó és a királyi gárda legutóbbi, Old Traffordon lejátszott mérkõzését hozta fel példaként, amely 4-3-as manchesteri gyõzelemmel zárult többek között David Beckham duplájával és a brazil Ronaldo mesterhármasával.

"Két nagyszerû csapat összecsapása volt az, sok góllal" - kezdte Giggs visszaemlékezve a 2003-as találkozóra a hétfõi sajtótájékoztatón.

"Amikor a pályán ekkora tûzerõvel rendelkezel, kétségkívül lesznek lehetõségeik és gólok."

Phil Jones sérülése miatt a walesi akár kezdõ is lehet a találkozón, ezzel pályafutása ezredik profi meccsét játszhatná. Giggs büszke erre a mérföldkõre, bár soha nem gondolta volna, hogy ennyi találkozót játszik majd.

 


"Egyértelmû, hogy büszke vagyok, amiért ennyi mérkõzésen játszottam" - mondta a játékos, aki eddig 999 találkozónál jár. (931 Unitedben, 64 Wales válogatottjában, 4 a brit válogatottban)

"Pályafutásod elején különbözõ célokat fogalmazol meg. Elõször a csapatba akarsz kerülni, majd bent is akarsz maradni. Ezt követõen már nyerni is szeretnél valamit. Soha nem gondolod, hogy 1000 meccsed lehet. Keményen dolgoztam és sok dolog volt, ami segített nekem; a menedzser állandósága és hogy mindig nagyszerû játékosokkal játszottam."

Három héttel ezelõtt a Bernabeuban a padról beálló walesi legendát még a hazai szurkolók is felállva tapsoltak meg, hiszen felismerték, Giggs pályafutása túlmutat a normális határokon.

"Furcsa volt. Ahogy mentem a pályára, arra koncentráltam, hogy jól szerepeljek és hatással legyek a csapatom számára."

"Nem igazán tûnt fel akkor, mi történik csak a meccs után gondolkoztam ezen. Köszönöm a madridi drukkereknek, hogy így üdvözöltek. Különleges volt."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!