Kölcsönlesen: Keane öröme

Kedd este, távol az Old Traffordtól egy újabb drámai este zajlott a Championshipben, ahol több United nevelés is jelentõs hatással volt ideiglenes csapatának teljesítményére.


Michael Keane igazán fontos egyenlítõ találatot fejelt a Leeds ellen az utolsó pillanatokban, ezzel növelve a Leicester City esélyeit egy rájátszást érõ helyre. A találkozó legjobbjának választott védõ Martyn Waghorn szögletére emelkedett és bólintott a hálóba, megszerezve második felnõtt találatát.

"Michael nagyon magabiztosnak, higgadtnak tûnik és rendkívül megfelelõvé vált" - mondta Warren Joyce, a tartalékok edzõje a klub hivatalos honlapjának. "Jól teljesített."

 


A Crystal Palace is arra hajt, hogy a Premier League-be jutást érõ helyekre érjen és Wilfried Zaha kiváló formában játszott a Steve Bruce Hull Cityje felett aratott 4-2 során. Az angol játékos állandó fenyegetést jelentett, majd a 39 éves Kevin Phillips mesterhármasa után õ szerezte az utolsó gólt.

A Peterborough egy pontot gyûjtött be a Charlton elleni 2-2-vel és tovább folytatja harcát a kiesés elkerülése ellen. Davide Petrucci és Scott Wootton sérülés miatt kihagyta a találkozót, ám Joyce-nak nincs kétsége afelõl, hogy az olasz amint visszatér combizom sérülésébõl, nagy hatással lesz a csapatra.

"Úgy vélem, a játékosaink számos mérkõzésen fognak bizonyítani. Davide nagyszerû gólt szerzett, amikor legyõzték a Leicestert és tudom, milyen képességekkel rendelkezik. Több, mint elég a képessége ahhoz, hogy a Championshipben szerepeljen és több, mint elég képessége van ahhoz, hogy a Premier League-ben játszon."

Ryan Tunnicliffe csak a Barnsley padjára ülhetett le a Burnley elleni 1-1 során, míg Reece Brown az utolsó 17 percre állt be az Ipswich Town csapatába, mely 1-0 arányú vereséget szenvedett a Nottingham Foresttõl. Mick McCarthy csapata kilenc emberrel fejezte be a találkozót.

"Kint voltan itt-ott és a srácok jól teljesítettek" - folytatta Joyce. "Megnézzük, mit kaphatunk a kölcsönben szereplõ játékosainktól."

"Vannak bizonyos dolgok, amikben bizonyos játékosoknak pályafutásuk bizonyos szakaszaiban javulniuk kell. Szóval megpróbáljuk felbecsülni ezeket és dolgozni azokon a helyeken, amikbõl azt lehet kapni, mire szükségünk van."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!