Kölcsönlesen: Joyce Fabio-t dicsérte

Warren Joyce elégedett Fabio fejlõdésével a Queens Park Rangersnél, és szerinte 'nincs nagy különbség' a brazil védõ, és ikertestvére, Rafael között.


A kevésbé tapasztalt Da Silva iker ezt a szezont kölcsönben a Loftus Roadon tölti, és az Újév óta rengetegszer kapott lehetõséget, legutóbb éppen Harry Redknapp gyõztes csapatában, amikor hihetetlenül értékes 3-1-es sikert arattak a Premier Leagueben a Sunderland ellen.

 

Ez a gyõzelem, amely a második a sorban elég sok forduló alatt, túlélési esélyt nyújthat számukra a bentmaradáshoz, és a tartalékok edzõje, Warren Joyce reményei szerint Fabio a szezon hátralévõ részében is kimagasló teljesítményt tud majd nyújtani.

 

"Fabio stabilizálta helyét mostanra a QPR-ban, ahol hatalmas harc és hihetetlen erõpróba elébe néz" - kezdte Joyce a United Reviewnak.

 

"Reményeim szerint Fabio sorozatos mérkõzések elébe néz."

 

"Testvére, Rafael fantasztikusan jól teljesít ebben az évben, de nincs nagy különbség kettejük között. Nem lehet megítélni, melyikük a jobb játékos, de Fabionak folyamatosa mérkõzésterhelésre lesz szüksége ahhoz, hogy bizonyítson. Remélhetõleg a szezon végéhez közeledve is szerephez juthat, amely hihetetlenül jól mutatna a neve mellett azt követõen, amikor visszatér a Unitedhez."

 

 

Másutt Wilfried Zaha bocsánatkérésre lett kötelezve, miután félreértelmezhetetlenül bemutatott a Leeds szurkolóinak, miután a Selhurst Parkban 2-2-es döntetlenre végzõdõ másodosztályú bajnokin a Manchester Unitedhez való átigazolásán gúnyolódtak.

 

A 20 éves szélsõ Twitter mikroblogját használta fel bocsánatkérésre:

"Bocsánatot szeretnék kérni a tegnapi, Leeds szurkolók felé tett gesztusom miatt. Hihetetlenül amatõr dolog volt tõlem."

 

Az FA-kupában Ryan Tunnicliffe egy feledhetõ napot tudhatott magáénak, miután a Barnsley 5-0-s zakóban részesült a Manchester Citytõl a City of Manchester Stadiumban. A Vörös Ördögök középpályása sárga lapot kapott, de majdnem gólt szerzett, amikor Costel Pantilimon védett nagyot a mérkõzés végén.

 

Michael Keane újabb végigjátszott mérkõzést tudhat maga mögött a Leicester Cityben, de képtelen volt megakadályozni, hogy csapata 1-0-s vereséget szenvedjen a Sheffield United ellen a King Power Stadiumban. Ezzel a vereséggel a Rókák automatikus feljutási esélyei erõsen megcsappantak, mivel már csak az ötödik helyen állnak, nyolc ponttal lemaradva a top két csapattól.

 

Volt rá lehetõség, hogy Unitedes csapattársak egymással nézzenek szembe a hétvégén, miután a Peterborough United az Ipswichet fogadta a London Roadon, de csalódástkeltõen Davide Petrucci, Scott Wootton és Reece Brown sem léphetett pályára.

 

Angelo Henriquez sajnos csak a kispadról lehetett részese a Wigan Athletic világraszóló, Everton elleni 3-0-s FA-kupa gyõzelmének, amellyel már az elõdöntõben van a Premier League kiscsapat. John Cofie viszont beszállhatott a kispadról a Notts Countyba a Crawley Town elleni 0-0-s döntetlen alkalmával.

 

Portugáliában Bebe kezdõként lépett pályára a Rio Aveban a Nacional elleni 1-1-es döntetlen alkalmával, mielõtt a 63. percben becserélték volna a helyére Alex Rodriguez-t. Belgiumban Luke Giverin végig a pályán volt, amikor a Royal Antwerp 2-0-s gyõzelmet zsebelhetett be a Sint-Niklaas elleni másodosztályú bajnokin.

 

Federico Macheda a második félidõben csereként szállhatott be a Vfb Stuttgart együttesébe, de csatlakozása óta ötödik mérkõzésén vereséget szenvedtek dél és észak összecsapásán, amikor a Hamburg 1-0-ra legyõzte õket.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!