Kölcsönlesen: Fabioék frusztrációja

Fabio már csak a kispadról figyelhette a véghajrában, ahogy az Aston Villa ellen 3-2-re elveszített mérkõzéssel a QPR bennmaradási álmaira súlyos csapást mértek.


A brazil szélsõ védõt a 66. percben cserélte le menedzsere, így már csak az oldalvonal mellõl figyelhette, ahogy csapata egy késõi Christian Benteke góllal pont nélkül marad, de elmondása szerint sokat tanul a Loftus Roadon és bizonyíthatja sokoldalúságát a csapatban.

 

"Nagyon jó együtt dolgozni Harry Redknappel" - mondta nemrég Fabio a London24-nek.

 

"Úgy érzem jobb védõvé váltam. Berak a jobb és a balszélre egyaránt. Élvezem az itt töltött idõszakot."

 

Fabio örömmel konstatálta, hogy Warren Joyce elismerõen nyilatkozott, mind róla, mind pedig ikertestvérérõl, Rafaelrõl.

 

"Ez nagyszerû dolog" - tette hozzá.

 

"Talán a jövõben a testvéremmel szélsõként fogunk játszani a Unitedben. Nem tudom. Most itt vagyok, és szeretném kisegíteni a QPR-t a kiesõzónából."

 

 

Ezzel szemben a Wigan növelte túlélési esélyeit, miután sikerült 2-1 arányban legyõzniük a Newcastle együttesét, azonban Angelo Henriquez csak végig a kispadon ülve figyelhette, ahogy Arouna Koné az utolsó pillanatokban megszerzik számukra a gyõzelmet.

 

A Championshipben Wilfried Zaha a pályán volt a Crystal Palace Brighton elleni 3-0-s veresége alkalmával, annak ellenére, hogy olyan hírek láttak napvilágot, miszerint mûtéti beavatkozásra lesz szüksége fogproblémája miatt. Egy másik feljutásban reménykedõ csapat, a Leicester szintén kikapott, 2-1-re a Derby Countytól, a nemrég a Unitednél próbajátékon lévõ Jeff Schlupp gólja ellenére. Michael Keane szokás szerint a védelem tengelyében teljesített szolgálatot a Rókáknál.

 

Davide Petrucci, és Scott Wootton továbbra is sérültek, így nem lehettek a pályán, amikor a Peterborough United egy nagyon értékes 1-0-s gyõzelmet aratott a Blackpool felett, míg Barnsley egy ugyanilyan arányú gyõzelemmek növelte bennmaradásai esélyeit a Watford ellen, bár Ryan Tunnicliffe csak a kispadról lehetett részese az eseményeknek. Reece Brown nem kapott szerepet az Ipswich Town keretében a Bolton elleni 1-0-ra megnyert mérkõzésen, amely magyarázataként ideiglenes menedzsere, Mick McCarthy elmagyarázta, hogy kezdõcsapatában kihasználta a maximális, 5 fõs kölcsönjátékosi létszámot.

 

Kicsit távolabb, a tengerentúli Vörös Ördögök felemás hétvégét zárhattak. Federico Macheda a hosszabbításban álhatott be, amint együttese, a Vfb Stuttgart egy nagyon fontos gyõzelemmel zárta le pocsék sorozatát az Eintracht Frankfurt ellen. Bebe a 63. percben állhatott be csereként, amint a Rio Ave 1-0-s vereséget szenved a Moirerense ellen. Luke Giverin nem játszott a Royal Antwerpen 2-0-s veresége alkalmával a Roeselare ellen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!