Premier League-et sokkoló lépésre készül Ferguson?

Sir Alex Ferguson és a rivális Liverpool menedzsere is a Spurs szélsõjére hajt.


A nem éppen leghitelesebb hírforrásnak tartott People magazin szerint a liverpooli menedzser Roy Hodgson és Sir Alex Ferguson harcolnak egymással a Tottenham Hotspur angol középpályásáért, Aaron Lennonért.

 Lennon ebben a szezonban eddig formán kívül teljesített és állítólag a klubja a januári átigazolási idõszakban más opciók felé kacsintgat majd.

Harry Redknapp a hírek szerint az Aston Villa szélsõjét, Ashley Youngot szeretné megszerezni és kész meghallgatni a Lennonért tett ajánlatokat.

 

 



  A vasárnapi bulvár lap szerint Sir Alex nagy csodálója a szélsõnek, akiért az õsi rivális Liverpool menedzserével, Roy Hodgsonnal kellene megküzdenie.

A Liverpool jelenleg próbál minél hamarabb túllépni pocsék szezonkezdetén, bár sikerül a kiesõ helyrõl elmozdulniuk, még mindig az elsõ tíz csapaton kívül vannak.

Ezért Hodgson a következõ átigazolási idõszakban folytatná elkezdett reformját. Elsõsorban csatárt szeretne, de Milan Jovanovis körül sok a kérdõjel, így lehet szélsõ is érkezik. Azonban a Manchester United is szívesen lecsapna Lennonra.

Bár Sir Alex Ferguson kijelentette, nem lesz a következõ átigazolási idõszakban mozgás a klub körül, ha továbbra is pontokat hullajtanak, lehet ez az irányvonal változni fog.
 

 

People


People

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!