Scholes visszatér

Paul Scholes sérülése miatti, két hónapos kényszerpihenõjét követõen, a jövõ héten a Sunderland elleni Premier League találkozón már szerepelhet.


A 38 éves középpályás, aki még nem döntött jövõjérõl, a szezon végén lejáró szerzõdésével kapcsolatban, január óta tartó térdproblémáiból felépülve, már 10 napja megkezdte az edzéseket Carringtonban.

 

 

Sir Alex Ferguson örömmel üdvözli Scholes visszatérését, annál is inkább, mivel a szünet után közvetlen, 48 órán belül két mérkõzést is fog játszani csapata. A Vörös Ördögök március 30-án Stadium of Light-ba látogatnak a Sunderland elleni találkozóra, majd április 1-én utaznak tovább, hogy a Stamford Bridge-en szembenézzenek a Chelsea-vel, az FA-kupa negyeddöntõjének újrajátszása alkalmával.

 

Scholes 10 mérkõzés óta nem lépett pályára, legutóbb január 26-án az FA-kupa negyedik fordulójában a Fulham elleni gyõzelem során szerepelt.

 

A korábbi angol válogatott felépülése a vártnál hosszabbra nyúlt, de Sir Alex a múlthónapban elmondta, hogy visszatérését követõen továbbra is számít rá.  A United menedzsere világossá tette, hogy Scholes fontos szerepet fog játszani a verseny hajrájában és várhatóan már a Sunderland ellen szerephez jut majd, a sûrû program adta rotálásnak köszönhetõen.

 

Miután 2012 januárjában, a nyugdíjazásából visszatérõ középpályás fontos szerepet játszott az elõzõ szezon második felében,  Ferguson tavaly májusban egy éves szerzõdést ajánlott Scholesnak.


telegraph.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!