Nani, Scholes és Jones is edzésben

Sir Alex Ferguson óvatosan fogja kezelni kerete tagjainak fáradtságát, amikor összeállítja az elõttük álló Sunderland és Chelsea elleni meccseken pályára lépõ csapatát, de az mindenképpen jó hír, hogy a héten már Nani, Scholes és Jones is edzhetett.


A válogatott mérkõzések miatti szünet utáni idõszak mindig idegeskedéssel teli idõszak a menedzserek számára, de Sir Alex Ferguson "nagyjából egészébõl elégedett" lehet játékosai frissességével.

 

"Nem tudok róla, hogy bármely játékosunk sérülten tért volna vissza válogatottjából, amely egy nagyon jó hír" - kezdte a skót menedzser.

 

"Felfedezhetõ egy kisebb fáradtság a játékosokban, amelyre az lehet a válaszunk, hogy segítünk nekik, hogy újra feltöltõdhessenek energiával. Úgyhogy inkább a regenerálással kell most foglalkoznunk, mint az edzésekkel."

 

"Voltak páran, akik igencsak sokat utaztak - Chicharito és Valencia csak tegnap [csütörtök] délután értek vissza, míg az angol játékosok reggel 5-re értek haza. Ezt leszámítva nagyjából egészébõl elégedettek lehetünk."

 

 

Az, hogy nem sokára újból számíthat majd Nani, Phil Jones és Paul Scholes szolgálataira, egy újabb plusz lehet a 71 éves edzõlegenda számára.

 

"Nani, Jones és Scholes is már kisebb edzésmunkákat végeznek, ami biztató" - tette hozzá.

 

"Remélhetõleg ezzel egy elég erõs kerettel állhatunk ki az elõttünk álló két, szombati és hétfõi mérkõzésre. Megpróbálunk majd lendületet venni az elõttünk álló idõszakra vonatkozólag. Ha ez sikerülne, akkor hétfõn sem lesz félnivalónk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!