Duxbury bízik a United gyõzelmében

Mike Duxbury reméli, hogy a jövõ hétfõn lejátszandó manchesteri derbibõl a United jön ki gyõztesen.


A korábbi Vörös Ördög éppen a Man City ellen mutatkozott be 1980-ban, majd a következõ évtized során 378-szor öltötte magára a klub mezét és tudja, milyen érzés egy ilyen szenvedélyes csatában játszani.

"Mindig is a United mögött álltam a Cityvel szemben" - mondta Mike a ManUtd.com-nak. "Nem számít hol van a meccs, vagy hol vagyunk a bajnoki tabellán, mindig azt mondom, a United legyõzi a Cityt."

"Mostanában csak a televízióban nézem a meccseket, megtalálom a módját, hogy megnézzem a meccset, bárhol is vagyunk. Nagyon élveztem, ahogyan ebben a szezonban megfordultak a dolgok."

"Tavaly különbözõ okok miatt nem ez történt, bár azt feltételezem, a végjáték semleges nézõknek nagyon élvezetes volt. Ez a szezon azonban nem igazán hozott olyat, amiért nyugtalankodniuk kellett volna."

"Igazából nem hiszem, hogy a United befogható, de persze jó lenne legyõzni a Cityt - a tavaly történtek után méginkább. De egyes meccsek nem számítanak. Mindig az számít, mi történik a teljes szezon alatt és ezen a téren semmi sem változott a szezon során."

 


Duxbury - aki pályafutása alatt tízszer szerepelt az angol válogatottban - a bajnoki címért folyó harchoz tett egyéni hozzájárulásokat is kiemelte.

"Azt gondolom, mindenkit nagyon lenyûgözött Robin van Persie" - folytatta. "Õ jelentette a különbséget és extra dimenzióba emelte a csapatot. De rajta kívül ott vannak még mások, mint Ryan Giggs, aki még mindig remekül teljesít, valamint mások, akik ha kell, hozzátesznek a csapat teljesítményéhez."

"Rafaelnek is nagyszerû szezonja volt. Fiatal srácként voltak hullámvölgyei, miközben tanulta a játékot és más kultúrából érkezett, de hozzászokott már ehhez és ez idén megmutatkozott."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!