Ferguson elégedett a kerettel

Sir Alex Ferguson úgy érzi, sokkal inkább kisebb változtatások várhatóak, mint jelentõs átalakítás akkor, amikor kiértékelik a csapatot a következõ szezonra, bár elismerte, a nyári tervek még nem szilárdultak meg.


Tekintettel arra, hogy az idei Barclays Premier League trófeája felé halad a csapat és a menedzser arra számít, hogy számos játékos javulni fog, így csak jelenlegi forrásait fogja bütykölgetni. De míg a Crystal Palace-tól már megszerezték Wilfried Zahát és Fabio is visszatér a QPR-tól, a fõnök nem zárja ki a nagy igazolást sem.

A menedzsert egy esetleges újabb sztárigazolásról kérdezték, mire így válaszolt: "Milyen posztra? Ez a fõ kérdés. Általában csatárokról beszélnek, ami elég komplikált ügy, tekintve azt, milyen csatáraink vannak."

Amikor a következõ kérdés kimondottan egy bizonyos csatárról - a dortmundi Robert Lewandowskiról - szólt, a menedzser némileg érdeklõdõ volt.

"A Bayern erõs helyzetben van. Nekünk várnunk kell és majd megnézzük hol vagyunk, ha megnyertük a bajnokságot. Talán akkor majd másmilyen nézõpontban leszünk."

 


Összességében tisztán látszik, hogy Sir Alex Ferguson nagyon elégedett játékosaival.

"Úgy vélem, csak kisebb lesz" - beszélt a skót szakember az átalakításokról. "Talán, de nem tudom."

"Sok dologtól függ, mint például attól, kik lesznek elérhetõek. Nem mindenki akarja eladni játékosait. Mire van szükségünk? Fiatal játékosok ésszerû csoportjával rendelkezünk, Kagawa, Evans, Smalling, Jones, Rafael, mind nagyon fiatalok, Fabio visszatér majd, Büttner, De Gea, Cleverley, Welbeck és Chicharito szintén fiatal. Mindannyian igazán fiatalok, akik jónéhány évig kitarthatnak, ráadásul fejlõdést is várunk mindegyiküktõl."

"Jones és Smalling ha elkerülik a sérülést, rengeteget javulnak majd, mert bennük van a lehetõség. Az elõzõ szezontól Welbeck javult és folyamatosan javul is. A kérdés Dannyvel kapcsolatban az, hogy hol akarjuk látni a javulását és persze a gólok tekintetében mi várható. Tavaly 12 gólt szerzett, de idén csak kettõig jutott. Mégis a válogatottban úgy tûnik, mindig képes betalálni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!