Ruud visszatér

Ruud van Nistelrooy visszatér az Old Traffordra, hogy részt vegyen a Manchester United - Real Madrid jótékonysági mérkõzésen június 2-án.


Az egykori legendás Vörös Ördög a családjával érkezik a Red Heart United rendezvényére, hogy megmutathassa gyermekeinek pályafutása legsikeresebb helyszínét.

 

Nistelrooy 2006-ban távozott a Real Madrid gárdájához a Unitedtól és úgy érzi, nem volt alkalma igazán elbúcsúzni a Vörös Ördögök rajongótáborától, akik még mindig nagyra értékelik a holland csatár kivételes hozzájárulását a klub sikereihez. 

 

"Már nagyon várom, hogy újra találkozzam a United rajongókkal, akik mindig inspiráltak, nekik is köszönhetem, hogy úgy játszottam, ahogy" - ismerte el Ruud a ManUtd.com-nak adott interjújában.

 

"Nem volt alkalmam rendesen elbúcsúzni tõlük, ezért már nagyon várom, hogy újra találkozhassam velük. Azt szeretném, ha a gyermekeim is megtapasztalnák az Old Trafford egyedülállóan csodálatos légkörét."

 

"Volt szerencsém trófeákat nyerni a Uniteddel és a Real Madriddal is, de a legszebb emlékeim mégis az edzésekrõl és a hétrõl hétre lejátszott meccsekrõl vannak. Az Old Traffordon rengeteg felejthetetlen élménnyel gazdagodtam, most, hogy újra játszhatom a United szurkolói elõtt egy újabb különleges élmény vár rám."

 

 

Van Nistelrooy nem rég járt Manchesterben, amikor részt vett Sir Alex Ferguson szobrának leleplezésén.  

 

"Igen és a QPR elleni találkozón is ott voltam novemberben és mindig megnézem a meccseiket a tévében. Szóval nyomon követem az eseményeket és alig várom, hogy újra az Old Traffordon játszhassam."

 

Van Nistelrooy többek között Fernando Hierro, Steve McManaman, Luis Figo, Zinedine Zidane, Teddy Sheringham, Dwight Yorke, Andy Cole és Dion Dublin társaságában szerepel a Red Heart United rendezvényén.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!