Ferguson nincs még visszavonulós kedvében

Sir Alex Ferguson felfedte, jelenleg nincs olyan kedélyállapotban, hogy azon kelljen gondolkodnia, hogy visszavonuljon a Manchester United menedzseri pozíciójától.


A 68 éves edzõlegenda, aki évrõl-évre megújuló szerzõdéssel rendelkezik az Old Traffordon, elmondta, még mindig megvan benne a sikeréhség és a vágy, hogy folytassa a Vörös Ördögök menedzsereként.

 

Pont a mai napon, a klub ügyvezetõ-igazgatója, David Gill nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy õ még nem beszélt egyszer se Sir Alex Fergusonnal arról, hogy mikor fog visszavonulni. Azt viszont elárulta, hogy a klub szeretne egy "jó korösszetételû" játékosanyagot átadni a skót stratéga utódjának.

 

Gill nyilatkozata valószínûleg egy válasz is volt arra, hogy az utóbbi idõben többször is szóba került, hogy mikor vonul vissza a 24 éve regnáló menedzsere, most pedig maga Ferguson szögezte le nyilatkozatában, hogy nem tervezi a United kispadjának elhagyását.

 

 

"Nincs még olyan hangulatom, hogy vissza kellene vonulnom. Amíg az egészségem megengedi, addig folytatni akarom" - mondta egy dohai sportkongresszuson.

 

"Ha megromlik az egészségi állapotom, az egészen más helyzetet teremt, de a visszavonulás a fiatal generáció számára lehetõséget teremt - módjuk lesz valami egészen mást tenni a klubnál."

 

"Ha egyszer kiszállok a mókuskerékbõl, mit gondolnak merre vezet az utam - egy irányba, a földbe."

 

Ferguson úgy hiszi, sokkal szerencsésebb, mint néhány menedzser kollégája a Premier Leagueben, ugyanis a Manchester Unitedet tulajdonló, egyébként nem túl nagy népszerûségnek örvendõ Glazer család nem szól bele a munkájába.

 

"Nagyszerû kapcsolatunk van, soha nem zavarnak, soha nem telefonálnak" - tette hozzá.

 

"Soha nem avatkoznak bele semmibe. Kell ennél több?"

 

"Kiváltságos helyzetben vagyok, hiszen hallottam már olyan híreket, hogy egyes tulajdonosok Angliában az edzések alatt üzenetekkel bombázzák a menedzsereket." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!