Robin tiszteli Ryant

Robin van Persie megtisztelõnek érzi, hogy Ryan Giggs mellett edzhet és játszhat.


A Walesi Varázsló 13. bajnoki címét zsebelte be a hét elején és kulcsfigurája volt az Aston Villa elleni találkozónak is, amikor két gólpasszt is adott a holland csatárnak.

Miután a veterán újabb egy évvel meghosszabbította szerzõdését, Sir Alex Ferguson kijelentette, Giggs még további két évig mindenképp képes lesz játszani.

"Nagyon örültem, hogy korán gólt szereztünk és nagyszerû passzt adott Giggs" - mondta van Persie az MUTV-nek adott exkluzív interjúban.

"Nagy megtiszteltetés vele együtt edzeni és játszani. Tényleg! Neki is elmondtam ezt."

"Minden egyes edzésen ahogyan dolgozik és amennyire imádja a játékot, példát mutat mindannyiunknak, legyünk éppen idõsebbek vagy fiatalok. Ahogyan ma is játszott, adott két gólpasszt és minden egyes nap hihetetlen edzésen és meccs közben is."

 


"Harminckilenc éves, de nem mondanád meg róla. Egészséges és a zoknit is lekoptatja a lábáról, annyit dolgozik. Igazi példakép fiatalnak és idõsebbeknek is."

Amikor arról kérdezték, õ is képes lesz-e annyi idõsen is focizni, Robin csak nevetett: "Soha nem tudhatod. Imádom a focit, úgyhogy majd meglátjuk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!