Jones gólokat akar

Phil Jones bezsebelte elsõ bajnoki címét és dicséretekkel árasztották el - de mint egy igazi bajnok, õ is javulni akar.


Pontosabban a védõ szeretne gólokat is hozzátenni játékához, hiszen ebben az egyébként lenyûgözõ szezonjában még nem talált az ellenfelek hálójába, ráadásul az Arsenal elleni mérkõzésen is két nagy helyzete adódott, amelyek után fejesei nem találtak kaput.

"Az elsõ könnyebb volt, azt be kellett volna fejelnem" - ismerte el Jones az MUTV-nek. "A második kicsit nehezebb volt. Ha még néhány másodpercig a levegõben maradt volna a labda, sokkal tisztábban fejelhettem volna."

"Gólokat szerezni olyan, amin talán dolgoznom kell. Remélhetõleg sikerül szereznem egyet még a szezon vége elõtt."

 


Jonesnak vegyes érzései vannak az Emirates Stadiumban elért döntetlen kapcsán, amely eredmény azt jelentette, a Vörös Ördögök már semmiképp sem szerezhetnek rekordnak számító 96 pontot az idei bajnokságban. Azonban a fiatal játékos úgy érzi, a meccs eleje miatt akár rosszabb eredmény is születhetett volna, de a találkozó utolsó szakasza miatt akár jobbat is elérhettek volna.

"Az elsõ félidõben azt mondhattam volna, az egy pont jó eredmény. De látva, mit csináltunk a második játékrészben, amikor több helyzetet is kihagytunk, csalódottak lehettünk, amiért nem jöttünk el három ponttal."

"Minden elismerés az Arsenalnak, mert megleptek minket, nekünk rontottak és az elsõ 15-20 percben fogást sem igazán találtunk rajtuk. De azt gondolom, utána Michael Carrick és Wazza (Rooney) révén meg tudtuk tartani a labdát, kitettük szélre Naninak és Antonio Valenciának és több helyzetet is kialakítottunk."

"A szünetben azt mondta a menedzser, ha több helyzetet ki tudunk alakítani, megnyerhetjük a mérkõzést. Úgy gondolom, három vagy négy helyzetünk is volt, amibõl talán egy vagy kettõ beakadhatott volna a hálóba."

A 21 éves játékos elmondta, a United eltökélt volt, hogy 0-1-rõl felálljon, nem számított, hogy már bajnokként érkeztek a találkozóra, bár bevallotta, nagyon várja a május 12-ét, amikor átvehetik a trófeát.

"Hétfõn ünnepeltünk, de kedden és szerdán már visszatértünk a dolgainkhoz. Egész héten erre a meccsre készültünk és egy nagy meccs volt ez ma, összességében elégedett vagyok az egy ponttal."

"Megnyerni a bajnokságot nyilvánvalóan olyan valami, amirõl álmodozol gyerekként. Csodálatos nap lesz, amikor magasba emelhetjük a trófeát."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!