Giggs: Itt az idõ, fiatalok!

Ryan Giggs sürgette csapata fiatal játékosait, hogy ragadják meg lehetõségeiket az utolsó néhány mérkõzésen.


Miután négy fordulóval a bajnokság vége elõtt a Manchester United behozhatatlan elõnyre tett szert, Sir Alex Ferguson felmérheti lehetõségeit a következõ szezonra nézve.

A belga tini, Adnan Januzaj is az elsõ csapat keretébe került (44-es számot kapta - a szerk.) és akár már a vasárnap sorra kerülõ, Chelsea elleni bajnokin is szerephez juthat. Giggs szerint a fiataloknak nagy hatással kell lenniük, ha hosszú távon az Old Traffordon akarnak maradni.

"Az évek során sok fiatalt láttam, akik lehetõséget kaptak, de nem igazán éltek vele" - mondta Giggs.

"Mások pedig azt gondolják, 'itt a lehetõségem, hogy megmutassam a menedzsernek' és úgy teljesít, mint ahogy az utánpótlás meccseken, beleadva mindent."

"Nick Powell így tett a szezon korábbi szakaszában. Bejött a Wigan ellen és gólt szerzett. Ezt kell tenniük a fiatal játékosoknak."

Giggs 939. alkalommal léphet pályára csapatában, ha a Chelsea ellen szerephez jut és a walesi ragaszkodik ahhoz, a 22 év alatt semmit nem vesztett sikeréhségébõl.

 


"A siker iránti éhség sok dologból adódik. Az elsõ és legfontosabb, hogy élvezd, amit csinálsz. Én élvezem a kihívásokat."

"Természetesen az is közre játszik, hogy pályám végéhez közeledek, így arra is gondolok, hogy talán ez lehet az utolsó esélyem a trófea elhódítására."

"De a sikeréhség nem olyan, amit próbálni kell megtartani. Ez csak van és kész."

"Ennél a klubnál ezt kell tenned. Ha kifutsz az Old Traffordra, teljesítened kell. Idegenben szintén!"

"Mindez abból adódik, hogy az edzéseken elvégzett munkával biztosra menj, készen állsz a játékra. Ezt tettem én is hosszú éveken át és teszem továbbra is."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!