Nehéz elbúcsúzni

Ole Gunnar Solskjaer kizárólag az MUTV-nek beszélt azt követõen, hogy Sir Alex Ferguson bejelentette visszavonulását.


"Megdöbbentett, hogy a menedzser úgy döntött elég volt, de biztosan hosszasan és keményen átgondolta a dolgot és arra jutott, hogy ez a megfelelõ idõ erre."

"Tizennégy és fél évet töltöttem mellette [játékosként és edzõként], ami a legjobb volt pályafutásom alatt. A legjobbtól tanultam. Mindannyiunk számára apafigura volt - elképesztõ, mennyi játékost hozott át a rendszeren keresztül. Mindenki számára inspirációt jelentett."

"Az utolsó pillanat az Old Traffordon a szurkolókkal nagyszerû, de egyben szomorú érzés is. Nem sûrûn fordul elõ, amikor én megkönnyezek valamit, de akkor [Ole tiszteletmeccse 2008-ban] egy ilyen nap volt. És soha nem tudhatod, lehet ez a vasárnap [a Swansea ellen] lesz az utolsó, hogy kivezeti csapatát az Old Traffordra. Biztos vagyok, hogy érzelmekkel teli lesz ez számára."

 


"Minden, amit most menedzserként csinálok az azokból a tapasztalatokból jön, amiket abból szereztem, hogy a menedzserrel dolgoztam. Meccsek elõtt, alatt és után...mindig arra gondolok, mit tett és mondott nekünk. Õ volt a lehetõ legjobb menedzser, egy hihetetlen ember, hogy inspiráljon, motiváljon téged. A legeslegjobb. Soha nem felejtem el a hûségét."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!