Sir Alex elõtt tiszteleg Giggs

Ryan Giggs az MUTV-nek adott exkluzív interjújában tisztelgett Sir Alex Ferguson elõtt.


A veterán középpályás a padról állt be a Swansea elleni mérkõzésen. Azon a találkozón, mely Ferguson számára az utolsó meccs volt az Old Traffordon és egyértelmûen érzelmekkel teli pillanat volt az összecsapás után még akkor is, ha a walesi várja már, hogy együtt dolgozhasson felnõtt pályafutása második menedzserével, David Moyes-szal.

"Nyilván ez egy érzelmekkel teli nap" - mondta Giggs. "Hatalmas része volt az életemnek. Tizenhárom évesen találkoztam vele, most pedig 39 vagyok, nagyon hosszú idõ ez. Igen, ez egy nagyon megható nap."

"Nem csak a pályafutásomra, de az életemre is nagy hatással volt. Nagyon nagy hatással volt az életemre. Látott engem felnõni srácból férfivé. Az évek során láttam õt, ahogyan egyre érettebbé vált attól a menedzsertõl, akit fiatalon ismertem. Mindent megtett értem pályán, és azon kívül is."

Fontos volt Giggs számára, hogy a United megszerezze a találkozó végén a gyõzelmet és ezzel is tisztelegjen Sir Alex elõtt.

"A meccs elõtt azt mondta nekünk, biztos akar lenni abban, hogy nem az alkalom miatt játszunk majd, hanem a meccs miatt. Majd gondoskodott arról, hogy azt tegyük, amit egész szezonban, nyerjük a meccset."

"Úgy vélem, ez összegezte mindazt az idõt, amit menedzserként töltött, mint ahogyan rengeteg ilyen, késõn szerzett találatunk volt már. Valószínûleg nem számított arra, hogy Rio vág majd egy ilyen nagyszerû gólt, de méltõ befejezése volt ez egy fényes pályafutásnak az Old Traffordon."

 


Giggs izgatottan várja, hogy együtt dolgozzon David Moyes-szal és mivel a közelmúltban írt alá egy újabb hosszabbítást a walesi, így ez megadatik a számára.

"Izgalmas idõk ezek és a következõ szezon is az lesz. David Moyes zseniális volt azalatt a több, mint 10 év alatt, amit az Evertonnál töltött és remélhetõleg a Unitednél is folytatni fogja azt a jó munkát."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!