Giggs: Csodálatos nap

Ryan Giggs már sok dolgot megélt, megtapasztalt, de még õt is megdöbbentette a látvány, mely Manchester utcáin fogadta a tegnapi trófea parádé során.


Annak ellenére, hogy a legendás játékosnak vegyes érzései voltak amiatt, hogy Sir Alex Ferguson a szezon végén visszavonul, örült annak, hogy a menedzser egy újabb bajnoki éremmel a nyakán tudja elhagyni az Old Trafford kispadját.

"Egyszerûen zseniális. Nyilván ez egy jó esély arra, hogy megosszuk ezt a nagyszerû eredményt a szurkolókkal, akik ezerszámra jöttek ki - csodálatos a hangulat" - mondta Giggs a hétfõi esemény során az MUTV-nek.

"Vegyes érzelmek voltak a menedzser távozási bejelentésével kapcsolatban. Kemény és nehéz volt, különösen a játékosok számára, akik régóta ismerték, de boldog és elégedett voltam azzal, hogy utolsó szezonjában bajnok tudott lenni és a csúcson hagyta abba."

Sir Alex Ferguson utolsó hazai mérkõzése - Swansea elleni 2-1-es siker vasárnap - után jött a felvonulás, mely az év egyik legcsodásabb hangulatú eseménye lett.

Persze ezt az eseményt is nagyban befolyásolták az érzelmek és Giggs leginkább az 1999-es, triplázás utáni felvonuláshoz hasonlította a hétfõ esti parádét.

 


"Zseniális a felvonulás. Talán a legemlékezetesebb pillanatom az 1999-es volt. Emlékszem, megfordultam a fõutcán (Deansgate) és mindenhol szurkolók voltak. Ma este is hasonló volt a helyzet."

"De azt kell mondjam, a tegnapi hangulat és ahogy minden szurkoló kezében zászló volt, az olyan volt, amit soha nem láttam még az Old Traffordon. Nagyszerû befejezése volt egy zseniális szezonnak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!