Giggs már készen áll az edzõi pályára

A Manchester United veteránja, Ryan Giggs közel áll hozzá, hogy megszerezze edzõi képesítését.


Azt követõen, hogy új egy éves szerzõdést aláírva a következõ szezonra is elkötelezte magát a Manchester Unitedhez, az idõsödõ középpályás esetében arra lehet számítani, hogy 40 éves korára már csak epizódszerepe jut majd neki a felnõtt csapatban.

 

Éppen ezért nem véletlen, hogy a Vörös Ördögök rangidõs játékosa az idõ természetes múlásával lépést tartva a színfalak mögött elkezdett már jövõjére is gondolni. Így nemsokára már más jellegû szerepet is vállalhat a csapatnál, amelyre elmondása szerint már eléggé felkészült.

 

"Most már közel állok a szükséges képesítések megszerzéséhez" - kezdte Giggs a Daily Mirrornak.

 

"Mindezt az idõ alatt értem el, amíg játszottam. Ez idõnként elég nehéz volt, ugyanis házi feladatokat kellett csinálnom, képzésekre járnom, vagy edzések után még különbözõ edzõi gyakorlatokat elvégeznem."

 

 

Eddig azonban Giggs, aki saját maga és a Manchester United 13. Premier League bajnoki címéhez segítette a csapatot az idei szezonban, még nem jutott dûlõre, hogy mikor is válik fõállású edzõvé, és egyelõre kivár, illetve meglátja mit hoz a jövõ számára.

 

"Még nem tudom, hogy rögtön bele vágok-e az edzõsködésbe, vagy hagyok magam számára egy kis pihenõt, amikor visszavonulok."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!