Ruud: Csak az európai siker maradt el

Ruud van Nistelrooy elismerte, gólokban gazdag pályafutásából talán csak az hiányzik, hogy nem játszhatott Bajnokok Ligája döntõjében.


A kíméletlen holland a Unitedben és a Real Madridban is számos gólrekordot megdöntött, mégsem jutott el az európai porond csúcsáig. Legközelebb a Vörös Ördögökkel - ahol három szezon során is a legeredményesebb gólvágó volt - került ehhez, ám 2002-ben az elõdöntõben a Bayern Leverkusen megállította õt és csapatát.

Bár sokak szerint Ruud többet érdemelt volna, mint egy Premier League trófeát, egy FA-kupát és egy Ligakupát, az egykori holland válogatottnak nincs semmilyen negatív érzése mesés manchesteri pályafutása kapcsán június 3-i visszatérése elõtt, amikor a Vörös Ördögök legendái fogadják a Real Madridot.

"Amikor visszatekintek a Unitedben töltött idõre, csak pozitív érzéseim vannak" - mondta van Nistelrooy a Manutd.com-nak. "Még ha az öt év alatt elnyert trófeáimra gondolok, amik között több bajnoki címre is számítanál."

 


"De nagyon nehéz bajnokságot nyerni. Akkoriban az Arsenal és a Chelsea nagyon versenyképesek voltak, minden évben nagyon közel voltunk egymáshoz és bármelyik irányba eldõlhetett volna. Úgyhogy elédegett vagyok azzal az egy bajnoki címmel, amit abban az idõben szereztem és az FA-kupa megnyerésére nagyon büszke vagyok."

"Csak azt bánom, hogy a Unitednél és a Realnál eltöltött kilenc évem alatt nem nyertem Bajnokok Ligáját. Mert ha kilenc évet játszol a Unitedben és a Realban, akkor ez idõ alatt legalább egy, vagy akár több döntõben is játszani fogsz."

"De rendben van ez, csak ezt mondhatom, nem sajnálok semmit. Hálás vagyok azért, amit kaptam." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!