Johnsen tiszteleg a duó elõtt

Ronny Johnsen egykori csapattársai, Paul Scholes és David Beckham elõtt tiszteleg.


A norvég Ronny Johnsen kizárólag a ManUtd.com-nak adott interjút a Real Madrid elleni június 2-án rendezendõ mérkõzés elõtt, úgy érzi, megtiszteltetés volt számára az angol duóval [Paul Scholes és David Beckham - szerk.] egy pályán szerepelni.
 
Kulcsfontosságú szerepe volt a triplázó csapat sikereiben 1999-ben, és szívesen emlékszik vissza a duóra, akik mindketten felhívták õt az elmúlt napokban, hogy közöljék vele döntésüket.
 
"Paul abszolút fantasztikus játékos volt az elmúlt évek során" - mondta Johnsen a ManUtd.com-nak. "Amikor nyert valamit, amikor visszavonult, ez mindig egy remek pályafutás lesz."
 
"Mit mondhatnék David Beckhamrõl? Szerencsés vagyok, hogy együtt játszhattam vele is. Mindig profin állt a játékhoz. Rengeteg dolog vette körül, ennek ellenére folyamatosan 100%-ot tudott nyújtani a pályán."
 
 
"Tehát ez az a valami, amely mély benyomást tett rám, folyamatosan elõre tekint és 38 évesen is hihetetlenül profi, mindez az életmódjában is meglátszik. Egyszerûen lenyûgözõ."
 
"Menj, és addig focizz, amíg szívbõl csinálod, és õ hosszú éveken át szívbõl játszott. Sok minden történt körülötte, de imádott futballozni - ez az, amit szeretett, és még most is szeret csinálni."
 
"Õ ilyen volt, egy rendes srác, s azt hiszem, sok embernek bebízonyította, hogy miért is olyan népszerû."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!