Beckham dicsérete

Sir Alex Ferguson tisztelettel adózik a manchesteri legenda és a '92-es korosztály tagja elõtt, miután a szélsõ bejelentette visszavonulását.


Az egykori angol válogatott a szezon végén akasztja szögre a cipõit. Õ az egyetlen olyan angol játékos, aki négy különbözõ országban is trófeát tudott nyerni, miután megfordult a Unitednél, a Realnál, az LA Galaxy-nál és a PSG-nél. Mellettük kétszer kölcsönben is szerepelt, még fiatalon a Preston North Endnél, majd az AC Milan csapatánál.

A menedzser pedig - aki vasárnap fejezi be menedzseri pályáját - gyorsan reagált az eseményre és tisztelgett tanítványa elõtt a pénteki sajtótájékoztatóján: "Futótûzként terjednek ezek a visszavonulások."

 


"Davidnek nagyszerû pályafutása volt és elképesztõ, hogy más-más módon képes volt újra feltalálni magát. Elment Amerikába, sokan azt gondolták, vége a pályafutásának, de visszatért az angol válogatottba, a Milánba és a PSG-be."

"Mindig is fantasztikus állóképessége volt. Fiatalon övé volt a legjobb a klubnál. Kitartás tekintetében mindig mindenki más elõtt volt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!