Jones kemény felkészülést akar

Phil Jones hangsúlyozta a Manchester United nyári felkészülési turájának fontosságát.


Az angol válogatott játékos hamarosan Roy Hodgson csapatát erõsíti a közelgõ Írország (jövõhét szerda), majd Brazília (június 2.) elleni barátságos találkozókon, és feltett szándéka, hogy a nyáriszünetet követõ idõszakot ki kell használniuk és a legkeményebb edzésprogrammal kell felkészülniük a következõ szezonra.

 

Amikor az Inside United  riportere arról kérdezte a sokoldalú védõt, hogy fontosnak tartják a Vörös Ördögök Thaiföldet, Ausztráliát, Japánt és Hong Kongot is érintõ felkészülési túrájukat, a játékosa következõket válaszolta: "Határozottan. A felkészülés nagyon fontos a következõ szezon elõtt."

 

"A szezon elõtti túra  fontos eleme a következõ szezonban nyújtott teljesítményünknek. Nem csak erõnlétileg, de mentálisan is fel kell készülnünk a következõ igen keménynek ígérkezõ szezonra."

 

 

Volt némi vita Jones U21-es szereplésével kapcsolatban az Európa-bajnokságon, mivel kora miatt még befért volna a keretbe.  Ugyanakkor, korábban a Blackburn fiataljait erõsítõ védõ, most már az elsõ csapat tagjaként, szeretettel emlékszik vissza egy-két évvel ezelõtti szerepére Anglia fiatalok között.

 

"Ez egy óriási élmény volt. Imádtam minden egyes percét amikor a U21-esekkel játszottunk" -lelkesedett Jones. "Ez egy fantasztikus verseny, és van jó néhány remek fiatal játékos a keretben, akik remélhetõen idén megnyerik a kupát."

 

Wilfried Zaha képviseli a Unitedet Stuart Pearce csapatában, június 5.-én Izraelben.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!