Cole azonnali sikert vár Moyestól

A Manchester United egykori csatára, Andy Cole szerint David Moyes már az elsõ szezonban kupát fog nyerni a Vörös Ördögök élén.


Cole úgy véli Moyes sikerrel fogja zárni már az elsõ szezont az Old Traffordon, és képes lesz hosszútávon a csúcson tartani csapatát, mivel remek alapokkal veheti át Sir Alex Ferguson helyét, akinek 26 éves pályafutását a Vörös Ördögök élén nem kevesebb mint 38 trófea fémjelzi.

 

"Ha megkérdeznék, biztos, hogy minden United szurkoló azt mondaná, hogy Moyes kupát fog nyerni már az elsõ évében az Old Traffordon. Legyen az a Ligakupa, az FA-kupa, a Premier League cím, vagy bármi más, de trófeát fog nyerni, az biztos."

 

"Tudom, hogy a legtöbb esetben idõt hagynak egy új menedzsernek és általában a harmadik vagy negyedik szezonban várnak tõle nagyobb eredményeket, de õ olyan alapokról indulhat, amit a világ legjobb menedzsere épített fel."

 

"Szerintem ilyen körülmények között ez nem egy lehetetlen feladat. Nehéz, nagyon nehéz és bizonyos nyomással is jár megfelelni egy ilyen hatalmas menedzser utódjaként, de Sir Alex örökségével egyáltalán nem lehetetlen sikeresen indítani már rögtön az elején."

 

 

"Ebben a klubban senki nem fogja azt mondani, hogy akkor pihenjünk egyet, és várjuk ki, mi lesz. Ebben a klubban mindenki gyõzni akar, minden szezonban újra és újra a magasba akarják emelni a trófeát. Mindegy, hogy a fél csapat sérült, vagy új menedzser érkezik, õk gyõzni akarnak mindig."

 

"Sok pletyka kering arról, hogy Sir Alex majd a háttérbõl vezényelhet. Az emberek egy része azt gondolja, hogy õ is éberen õrködik majd Moyes felett, mint ahogyan azt Sir Matt tette visszavonulását követõen, és beleszól majd utódja munkájába."

 

"Nos, én úgy gondolom, hogy Moyes szabad kezet kap mindenben, döntéseivel kapcsolatban teljesen bizalmat élvez a klubvezetés részérõl. Viszont abban is biztos vagyok, ha bármiben is segítségre lenne szüksége, Sir Alex mindig ott lesz a vonal másik végén. Õ rá mindig számíthat mindenki, aki tanácsot kér tõle."

 

"Moyes egy kiváló menedzser, aki remek munkát végzett az Evertonnál. Rendkívül szûkös anyagi körülmények között kellett dolgoznia, mégis képes volt egy igen erõs csapatot felépíteni. Mindannyian tudjuk, hogy a Manchester Unitedben teljesen más körülmények között végezheti majd a munkáját. Bõven lesz rá kerete, hogy azzal a játékossal erõsítse a csapatot, akivel csak akarja. Egy top klubba cseppent, melyben szakmai tapasztalataival, saját elgondolásaival és saját stílusában nagyon hamar sikereket érhet el."


sportsvibe.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!