Berg figyelmeztette Pault

Henning Berg viccelõdve megjegyezte, Paul Scholesnak hanyagolnia kell a kemény becsúszásokat a hétvégi jótékonysági mérkõzésen.


A norvég ismét pályára léphet egykori csapattársával együtt, amikor a Manchester United legendái az Old Traffordon fogadják a Real Madrid legendáit egy családi nap keretein belül.

Scholes utolsó tétmérkõzése a United mezében a West Brom elleni 5-5 volt, amikor csereként beállva egy becsúszás után sárga lapot szedett össze. Berg reméli, hogy a középpályás vasárnap nem haragítja magára a játékvezetõt, mert az õ erõnléti állapotára szüksége lesz a csapatnak a spanyol arisztokraták ellen.

"Scholes rendben van, így 90 percet kell játszania" - mondta Berg a Manutd.com-nak. "Csak óvatosnak kell lennie, ne kapjon sárgát, mint a West Brom ellen. Az egész meccsen akarjuk a szolgálatait!"

"Remélhetõleg a Real Madrid elleni mérkõzésre több játékossal számolhatunk, így nem kell majd mindenkinek kilencven percet játszania, mint legutóbb a Rangers ellen."

"Azt gondolom, segít, ha kicist több játékost tudunk cserélni, mint azon a meccsen, bár élvezetes volt játszani még mindig és jó volt ismét látni a srácokat."

 


A korábbi védõ profi pályafutását követõen a menedzseri munka felé fordult és szívesen dolgozna Angliában azok után, hogy másik korábbi klubjánál, a Blackburn Roversnél esélyt sem adtak neki és 57, menedzserként töltött nap után elbocsátották.

"Hét évig Norvégiában dolgoztam és az, hogy a Blackburnhöz jöhettem, természetesen jó lehetõségnek számított. Tudtam, hogy hazárdjáték és végül oly rövidre sikerült az, de szeretnék egy másik lehetõséget, hogy megmutassam, mit tudok elérni itt."

"Szeretnék visszatérni. Furcsa lenne, ha nem tanultam volna semmit Sir Alex Fergusontól, még ha csak néhány évig is dolgoztunk együtt, de emlékszem, mit csináltunk, hogyan viselkedtünk és mit tett. Az az idõszak nagy hatással van arra, ahogy menedzseri munkámat végzem."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!