Pogba: Jól döntöttem

A Juventus középpályása, Paul Pogba elmondása szerint a Manchester United egykori menedzsere, Sir Alex Ferguson döntése miatt nem lehetett az elsõ csapat tagja.


A 20 éves játékos 3 év alatt csak 7 alkalommal szerepelt az Old Traffordon, amely miatt a Juventushoz igazolt tavaly nyáron.
 
Paul Pogba beilleszkedett a Seria A bajnokánál, és ragaszkodik ahhoz, hogy helyesen döntött, amikor szembeszállt Fergusonnal.
 
"Soha nem voltam tiszteletlen Sir Alex Fergusonnal szemben, ha valami nem úgy alakult, mert azt mondtam, hogy meg kell ismernem a dolgokat" - mondta Pogba a France Football-nak.
 
"Amikor megtudtam Paul Scholes visszatérésének a hírét, megértettem, hogy nehezen juthatok az elsõ csapat közelébe, ezért el kellett hagynom a Unitedet."
 
 
"Ferguson azt mondta, hogy Olaszországban gyakori a rasszizmus, és a rajongók sem olyanok, mint a Premier League-ben. Azt válaszoltam neki, hogy számomra ez nem probléma, ha bekerülhetek a csapatba."
 
"A csapattársaim a Nelson Mandela becenevet adták nekem, mert szembeszálltam Fergusonnal. De Obamának is nemet mondtam volna."
 
"Ehelyett Conte azt mondta, hogy az életkor nem fontos, és csak a legjobb játékosok fognak játszani. A világ legjobbja akarok lenni, és meg akarom nyerni az Aranylabdát."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!