Nyári meccs a Swansea ellen

A Manchester United augusztus 13-án Alan Tate tiszteletére megrendezett találkozón csap össze a Swansea gárdájával.


A Vörös Ördögök annak a hétnek a keddjén utaznak a Liberty Stadiumba, amely végén megkezdõdik a Barclays Premier League 2013/14-es szezonja.

A Swansea középsõ védõje, Alan Tate a Unitednél kezdte pályafutását, ahonnan kölcsönben a Royal Antwerphez került, mielõtt eligazolt volna a walesi klubhoz, kezdetben ideiglenes jelleggel.

A 30 éves játékos az utóbbi idõkben a Leeds Unitednél töltötte kölcsönidõszakát, de walesi tartózkodását egy emlékezetes estével jutalmazzák, amikor a United ellen léphet pályára.

"Rendkívül hálás vagyok a klubnak és a Manchester Unitednek, hogy ilyen mérkõzést adnak nekem" - mondta Tate a Swansea hivatalos honlapjának. "Beszéltem Sir Alex Fergusonnal még azelõtt, hogy bejelentette volna visszavonulását és nagyon támogatta ezt a kezdeményezést."

"Nagyon jó volt pár hete visszamenni oda és elbúcsúzni tõle, köszönetet mondani neki és néhány régi arccal találkozni. Darren Fletcherrel még mindig rendszeresen tartjuk a kapcsolatot és igazság szerint Sir Alex mindig kérdezte õt, hogy megy a sorom a Swansea-nál."

 


"Mikor szurkolóként térek vissza, hogy megnézzem néhány meccsüket, mindig igyekszem találkozni a menedzserrel, amilyen gyakran csak tudok."

"Néhány remek idõszakom volt az Old Traffordon iskolásként, tanulóként és fiatal profiként. Tökéletes alapnak bizonyult számomra, hogy a Swansea-nél elõrelépjen pályafutásom, ahol a szurkolók mindig fantasztikusak voltak. Remélem, nagyszerû este lesz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!