Cole: Sajnálom

Andy Cole a ManUtd.com-nak adott exkluzív interjújában õszinte vallomásában beszélt arról, mennyire megbánta távozását a Unitedbõl.


A Vörös Ördögök legendája 2001-ben távozott az M16-ról, és hat trófeával teli szezon után a több játéklehetõség érdekében a Blackburn Rovers csapatához igazolt, annak reményében, hogy Anglia színeiben sikereket érhet el a 2002-es világbajnokságon.

 

"Azért távoztam, mert több játéklehetõséget szerettem volna. Sir Alex azt mondta nekem, hogy maradjak, mert itt biztosítva van a karrierem. De én mindenáron szerepelni akartam, hogy beválasszanak a válogatottba és részt vehessek a világbajnokságon."

 

"A végén aztán csak azt monda nekem a menedzser: 'Oké, tudom milyen makacs vagy, menj akkor, elengedlek.' Még mindig úgy emlékszem a vele való utolsó beszélgetésemre, mintha ma lett volna."

 

"Nagyon élveztem a Unitedben eltöltött idõszakot és utólag visszatekintve borzasztóan sajnálom, hogy nem hallgattam a menedzserre."

 

 

Érthetetlen volt anno mindenki számára, hogy miért akarja elhagyni egy játékos a legnagyobb sikersorozatában lévõ klubot, de Andy bevallja megbánta, mert ha marad, sokkal több trófeát gyûjthetett volna be.

 

"Csak azért, mert sok trófeát nyertél, nem jelenti azt, hogy nem akarsz még többet" - magyarázta a Uniteddel triplázó csatár.

 

"Ha egy kicsit türelmesebb lettem volna és megelégszem 20-25 szerepléssel egy szezonban, akkor sokkal többet nyerhettem volna a Manchester Unitedben, mint bárhol máshol a világon. A mai eszemmel már nagyon sajnálom, hogy elhagytam az Old Traffordot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!