Kérdezz-felelek Edwinnel

A Manchester United legendás kapusa, Edwin Van der Sar már nagy izgalommal várja a Red Heart United megrendezésében sorra kerülõ viadalt, melyre többek között Scholes, Johnsen és Stam társaságában készülõdnek...


Milyen formában vagytok a nagy meccs elõtt?

Lehet, hogy nem vagyunk már olyan fürgék, mint néhány évvel ezelõtt, de mindenki remek formában van és már alig várjuk, hogy pályára lépjünk. Találkoztam Figoval a közelmúltban és azt mondta, õ is nagyon várja már a meccset. Remélem visszavágunk majd nekik a tavalyi eredmény után.

 

Apropó, volt egy elsõ kör is, ez nem szokásos jótékonysági meccs?

Természetesen egy jó ügy érdekében játszunk, de a versenyszellem így is erõs mind a két csapatban. A gyõztes mentalitást nem lehet kiiktatni a küzdelembõl. Mindannyian szeretnénk jó benyomást kelteni a szurkolókra, és egy jó játékkal megajándékozni õket, amihez szükségünk lesz az õ támogatásukra is.

 

 

Várod már, hogy Ronny Johnsen, és Jaap Stam mögött játssz?

Igen. Természetesen, mivel nem volt szerencsém együtt játszani velük a Unitedben, bár tavaly a Soccer Aid-en Jaap és én együtt szerepeltünk. Még mindig éles, kézben tartja az irányítást. Nagyon rendben van és még mindig hatékony a pályán. Szóval már alig várom, hogy újra a Old Traford közönsége elõtt játsszam.

 

Milyen felállást vársz holnap?

Tavaly azt hiszem harmincan voltunk a két klub képviseletében. A Real olyan nevekkel állt fel, mint  Roberto Carlos, Zidane és Figo, így nehéz elképzelni, hogy annál erõsebb csapattal álljanak fel. De a mi csapatunk is kemény, remélem Scholesy végig pályán lesz, mert vele nagyon erõsek lehetünk. Ez nagy lesz! Újra Scholesyval a pályán...

 

Izgatott vagy az Old Trafford-i visszatérés miatt?

Itt voltam az utolsó meccsén Sir Alexnak, amikor utoljára emelte fel a trófeát a csapattal. Nagyon érzelemdús pillanat volt. Remek hangulatban várjuk a mérkõzést a fiúkkal. A Manchester United ismert jótékonysági hozzájárulásairól is, és én nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek a rendezvénynek. Egy nagyon kellemes élményre számítok, mely egy egész napos rendezvény keretein belül zajlik majd. Külön örülök annak, hogy azoknak a családoknak is lesz alkalmuk ellátogatniuk az Old Traffordra, akik egyébként nem nagyon engedhetik meg maguknak más alkalmakkor a Premier League magas jegyárai miatt.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!