Ruud hálás a szurkolóknak

Ruud van Nistelrooy nagyon hálás a Manchester United szurkolóinak, amiért lelkesítõ fogadtatásban részesítették a Real Madrid legendái elleni mérkõzésen.


Az egykoron igen termékeny támadó kedvenc volt öt éven át az Old Traffordon, ám Sir Alex Fergusonnal való vitája után kénytelen volt a hátsó ajtón távozni. Természetesen a páros azóta már alakított kapcsolatán és a holland novemberben részt vett a menedzser szobrának avatásán is.

Mindazonáltal az, hogy ismét az Old Traffordon játszott, újabb lépés van Nistelrooy számára, kinek jelenléte lelkes tapsot váltott ki a lelátókon helyet foglaló közönségtõl, miközben mindkét csapat mezében lejátszott 1-1 félidõt a mai találkozó során.

"Nagyon hálás vagyok a fogadtatásért" - mondta Ruud az MUTV-nek, amikor arról kérdezték, mennyire élvezte a szurkolók reakcióját. Sokat jelentett számomra, hogy visszatértem, ismét itt lehettem és pályára léptem és szerencsés is voltam, hogy a Stretford End elõtt szereztem gólt."

"Hirtelen hagytam el a klubot öt év után, ami eléggé kellemetlen volt, úgyhogy nagyszerû volt visszatérni és ismét játszani. Szerettem volna megköszönni a szurkolóknak az évek alatt mutatott támogatásukat és a reakciójuk fantasztikus bónuszt jelentett számomra."

 


"Nagyon vártam már, hogy visszatérjek és ismét pályára lépjek. Fantasztikus nap volt, mint ahogyan az is, hogy mindkét csapatban játszottam egy félidõt, nagyon jó volt ezekkel a ragyogó játékosokkal együtt játszani. Mindenki nagyon élvezte, egy jó nap volt egy remek ügy érdekében."

Ami a mérkõzést illeti - mely végül 2-1-es madridi sikerrel zárult - Ruud örült teljesítményének és úgy érezte, a United közel volt a gyõzelem megszerzéséhez, míg végül Ruben de la Red finom emelése véget vetett minden gyõzelmi esélynek.

"Úgy gondolom, a gyõzelemért mentünk. 1-1-nél nyomtunk és a közönség is mögöttünk volt. Dwight Yorke kapufát lõtt és úgy tûnt, megszerezzük a gólt, de aztán a másik kapu elõtt egy fantasztikus megoldás után gól született. De azt hiszem, ma mindenki nyert."

"Fantasztikus volt, mintha semmi nem változott volna, úgy játszottunk össze egymással. Ott volt Scholesy, aki vezette a csapatot. Fantasztikus volt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!